Pregătiri de toamnă (P)

Oare dacă v-aș întreba cu ce anotimp m-ați asocia, ar spune cineva ”toamnă”? 🙂 Pentru că toamna e anotimpul meu aniversar, toamna cu nucile și prunele ei, strugurii dulci, părul meu roșcat auriu de toamnă ieșită din vară, cu nostalgiile și frumusețile ei, vremea de ploaie în care să stai înăuntru, vremea de șosete groase și o cană de ceai, vremea de dovleac dulce la cuptor sau prăjituri coapte cu scorțișoară. 

Asociez toamna cu un mix de melancolie și nori grei, cu lumina soarelui a după-amiezilor târzii și răcoroase, și cărți bune de citit în locuri confortabile. Cei de la FAVI, motorul de căutare pentru mobilă și decorațiuni, m-au provocat să îmi imaginez cum ar arăta o casă primitoare și caldă odată cu întâmpinarea toamnei. Poate că mai știți, și anul trecut scrisesem câteva cuvinte despre colțul meu de lectură și articolul acela chiar m-a motivat, eu fiind pe atunci în proces de redecorare a camerei mele. 🙂

Poate e timpul să dau un nou suflu locuinței mele, așa că m-am uitat peste ce concepte de ”locuințe frumoase” de pe site-ul lor aș putea imagina pentru apartament. E ușor să te pierzi printre atâtea oferte, dar am selectat câteva lucruri pe gustul meu, am fost foarte inspirată de o tematică rustico-vintage, se pare:

Deja simt cum îmi crește entuziasmul numai scriind acest articol, darămite să-mi decorez casa! Măcar de-aș găsi un pic de timp să apuc să fac asta, ba chiar o tartă cu dovleac, ce fain ar fi. 🙂 Îmi vin în minte și castanele, și frunzele colorate, și toate elementele specifice acestui anotimp minunat mi se aglomerează în minte și mă însuflețesc. Și gândul că o să împlinesc 28 de ani mă face să mă gândesc că nu mă simt deloc de 28 de ani. Vedeți, cum curg ideile dintr-una în alta când te lași dus de val. 🙂 Mai ales de valul toamnei, în acest caz.

Mulțumesc mult pentru oportunitatea de a mă lăsa pradă imaginației, FAVI! Locuințele într-adevăr pot deveni mult mai frumoase cu ce aveți voi pe site, dar căldura adevărată vine și de la oamenii care știu să se bucure de ce e frumos. O toamnă superbă ne doresc! 🙂

1 comentariu

  1. Anca, vreau si eu sa redecorez acuma si sa stii ca o sa incerc lumanarile astea pt ca am tot cautat lumanari care chiar sa miroasa bine si nu am gasit nimic.
    Cat despre intrebarea ta, eu clar te asociez cu toamna ❤️??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *