Despre blog

Înainte, în liceu, eram ”miscellaneous”. Acum am rămas doar ianca, de la Anca Iațin (fostă Iordăchescu) … ianca (așa îmi spuneau și încă îmi spun anumiți prieteni). M-am tot gândit la un adjectiv sau o alăturare de cuvinte să mă descrie, dar nu am găsit. Cred că ianca e un tot de sine stătător. 🙂 ianca cu i mic, pentru că îi șade mai frumos așa, și pentru că sunt destule apelative cu litere mari. O literă mică are și ea un suflet mare! ianca cu i mic pentru că sunt suficient de înaltă în viața de zi cu zi, și măcar undeva să fiu și eu mică.

Pentru mine nu există un Adevăr Absolut (cunoscut oamenilor, cel puțin), și de aceea consider că viața e o perspectivă. Aceasta e a mea. (dinamică, schimbătoare, agilă)

În primul rând scriu pentru mine. Am descoperit o doză de narcisism în persoana mea: îmi place să mă citesc.

În al doilea rând, scriu pentru oameni, pentru cine vrea să ia aminte la ideile sau recomandările mele umile, perspectivele mele, și pentru cei care vor să contribuie cu ale lor. Cui îi place, bine, cui nu, iară bine. Cum ziceam și în pagina ”Despre mine”, vreau să ofer ”the best experience for my readers.” Scrisul doar de dragul scrisului nu îl practic.

Nu şterg comentariile, şi nici nu le editez. Ce aţi scris rămâne bun scris și vă îndemn să lăsați comentarii când poftiți.

Pot fi contactată la iancablog(at)gmail.com pentru orice sugestii, propuneri, reclamații, mulțumiri, hate etc.  O să răspund prompt. 🙂 Asta este, oficial, adresa de contact a mea, corespunzătoare blogului.

Alte condiții:
În prealabil, mi-ar plăcea să fiu contactată dacă se dorește publicarea unui articol al meu pe undeva. Încerc, cât pot, să precizez sursele, dacă am vreunele. Mulțumesc !
De asemenea, am dedicat un articol special comportamentului meu pe blogul personal și pe altele, îl găsiți aici (chiar dacă e scris pe vremea când eram ”Miscellaneous”, lucrurile sunt încă valabile). Și acum chiar că închei … mă bucur dacă ați trecut pe-aici. O zi faină!

34 de comentarii

 1. Am dat peste blogul tau din intamplare si pot spune ca mi-a lasat o impresie foarte buna. Dar ar fi mult mai bine daca ai trece pe domeniu si gazduire proprie, pretul nu e unul foate ridicat (nume de domeniu + gazduire web te ajunge undeva la $50/an)si poti muta tot continutul blogului (inclusiv comentarii) pe noul domeniu. Daca ai nevoie de ajutor (gratuit) ma poti contacta la adresa de mail cu care am comentat sau pe site-ul meu.

 2. Off-topic:
  Saru’mana! Desi constat ca blogul imi stie deja numele si adresa de mail, nu tin minte sa fi comentat aici pana acum (e posibil sa ma insel, fiind uituc, zapacit si imprastiat), asadar: bine te-am/v-am gasit (pe toti), spor si succes!

  On-topic:
  Pacat ca (in conformitate cu textul paginii) nu ma calific pt dialog!
  „Chiar vreau să existe un dialog între blogger-proprietar – blogger-comentator.”
  Eu n-am blog! (Cel putin nu INCA.) Da’ voi incerca totusi sa mai comentez cate-olecuta p’ici-pe colo, si vedem ce-o iesi. 😀

 3. Buna ziua,

  As fi interesat de un link-exchange cu blogul dvs. Daca sunteti interesat astept un email pe admin@motruinfo.ro

  Cu respect,
  Ursu Radu

  (Dupa vizualizare as avea rugamintea ca acest comentariu sa fie sters)

 4. 1. „Dacă nu aveţi curaj să îmi spuneţi aici…”
  Numa’ ce ti-am trimis un mess, NU din lipsa de curaj, ci pt ca presupun ca ceea ce ti-am comunicat nu intereseaza suficient de multi cititori ai blogului incat sa fi meritat comunicat in mod public.
  2. „În prealabil, mi-ar plăcea să fiu contactată dacă se dorește publicarea unui articol al meu pe undeva.”
  a). Nu stiu daca ASTA intentionasesi sa comunici, dar eu inteleg ca trebuie sa fii contactata doar daca se intentioneaza publicarea unui articol intreg de-al dumitale, nu si daca cineva se limiteaza la a publica extrase (chiar si… „substantiale”) dintr-un articol. (Asta poate insemna si doar eliminarea introducerii si paragrafului de incheiere.)
  b). Inteleg ca doleanta dumitale se refera doar la cazul PUBLICARII vreunui articol de-al dumitale, nu si in cazul copierii sale cu scopul de a fi utilizat doar pt folosinta personala (sau in cadrul unui cerc inchis).

  1. Aveți dreptate, Victor, nu e vorba doar de curaj, mă gândisem și la posibilitatea că nu interesează cititorul, doar că n-am și scris în consecință. 🙂 O să corectez.
   Cât despre publicarea articolelor … hmmm, mi s-a părut că fraza inițială ”Articolele îmi aparțin, nu faceți pe Zorro cu ce scriu eu, că-i bai !” lămurește suficient cititorul că nu are voie să ”mă copieze”, cu adăugirea că dacă se dorește publicarea unui articol al meu undeva, este în regulă, doar să fiu contactată pentru asta. Totuși, în urma sesizării dumneavoastră o să modific și partea aceasta, pentru a fi în totalitate clară. Vă mulțumesc !

 5. Buna ziua,ma numesc Dan Bradu de la Danbradu.ro si desfasuram o campanie online pentru un client de al nostru din industria turismului. Am dori ca aceasta campanie sa nu fie conventionala si sa gasim impreuna activitati sau diverse alte metode de customizare a campaniei.
  Va rog sa imi dati un numar de telefon pentru mai multe discutii. Al meu este : 0734797911

 6. Bună ziua, numele meu este Costin Comba și administrez un blog de fotografie http://www.costin-comba.blogspot.com . Aș vrea să vă rog dacă doriti să facem un schimb de link-uri. Dacă doriți să mă băgați în seamă bine, dacă nu, mă înclin cu respect și vă mulțumesc, atașând scuzele de rigoare pentru deranjul creat.

 7. ceau. apropo userul poate fi altul la fel si numele siteului cum e la mine 😛 eu am userul Mihai dar am doua alte siteuri cu totul si cu totul alt nume.
  In rest, misto !

 8. Salutare. Uite şi „the comeback”. :)) Acum o să faci cunoştinţă cu Josephine. E curios cum s-au întors lucrurile la 180 grade însă sper spre bine. Sper că ştii despre ce vorbesc, mi-ai lăsat un comentariu azi. 😀

 9. 1. “Dacă nu aveţi curaj să îmi spuneţi aici…”Numa’ ce ti-am trimis un mess, NU din lipsa de curaj, ci pt ca presupun ca ceea ce ti-am comunicat nu intereseaza suficient de multi cititori ai blogului incat sa fi meritat comunicat in mod public.2. “În prealabil, mi-ar plăcea să fiu contactată dacă se dorește publicarea unui articol al meu pe undeva.”a). Nu stiu daca ASTA intentionasesi sa comunici, dar eu inteleg ca trebuie sa fii contactata doar daca se intentioneaza publicarea unui articol intreg de-al dumitale, nu si daca cineva se limiteaza la a publica extrase (chiar si… “substantiale”) dintr-un articol. (Asta poate insemna si doar eliminarea introducerii si paragrafului de incheiere.)b). Inteleg ca doleanta dumitale se refera doar la cazul PUBLICARII vreunui articol de-al dumitale, nu si in cazul copierii sale cu scopul de a fi utilizat doar pt folosinta personala (sau in cadrul unui cerc inchis).
  +1

 10. Superb blog.! Cautam niste imagini pentru blog-ul meu.Dar am si uitat de ele, intrand si vazand atatea imagini absolut superbe. .
  Am un blog de retete.Dar sa incep cu ce trebuie Numele meu este Liliana Dumitru si am un blog retete : http://retetelamama.blogspot.com/si cautam niste imagini din Tallinn si am gasit aceste fotografii si de aceea rugamintea mea este daca :

  Pot sa iau doua sau trei fotografii cu imagini din Estonia ,punand bineinteles link-ul blog-ului tau ?
  Cu multumiri
  Cu stima
  Liliana Dumitru
  Retete la mama
  Si :Sarbatori fericite !

  1. @ retetelelilianei:

   Cu permisiunea dumitale si a proprietarei blogului, iti voi raspunde eu, pt ca in ultima perioada autoarea blogului este foarte ocupata in viata reala si destul de rar are vreme sa intre in lumea virtuala, astfel incat raspunsul SAU la solicitarea dumitale este posibil sa intarzie MULT, si este posibil ca dumneata sa n-ai rabdare sa astepti atata, sa ai nevoie de material mai devreme.

   Cunoscand-o (virtual) relativ bine, pot sa spun ca eu personal sunt SIGUR de permisiunea dansei pt cele solicitate de dumneata, odata ce ti-ai exprimat doleanta. Pt conformitate, citeste te rog mai sus a doua parte a raspunsului pe care l-a dat dansa in „octombrie 10, 2010 la 2:44 pm” comentariului meu din „octombrie 10, 2010 la 12:15 pm”: cu conditia instiintarii ei in prealabil (ceea ce dumneata numa’ ce-ai facut prin comentariul caruia ii raspund eu acuma) dansa este de acord chiar si cu preluarea intregului articol.

    1. Cu tot dragul!
     Da’ ar putea sa-mi fie rusine – stiindu-te asa cum te stiu, raspunsesem imediat, pe loc, deindata ce gasisem solicitarea dansei, fara sa fi catadicsit sa si caut pozele in cauza, ca altfel as fi vazut ca nu le esti autoare si as fi putut sa-i fi raspuns „mai la obiect”, sfatuind-o sa precizeze intai sursa specificata de dumneata si apoi (cu precizarea „via”) adresa respectivului articol al dumitale unde le gasise. (Eu ASA consider ca ar fi corect: „De pe (locul catre care ai facut dumneata referinta) via (adresa articolului unde a gasit DANSA pozele) – si (daca este cazul) sirul de „via” poate creste oricat, pe masura ce este citat un artticol care citeaza un articol care… etc.)

  2. Bună, Liliana 🙂
   Mă bucur că m-ai întrebat, însă întrucât pozele chiar nu-mi aparțin, punând și eu la rândul meu referință, sigur că le poți prelua. Poți să pui trimitere către blog sau nu, cum dorești.
   Sărbători fericite și ție!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *