Visele și WC-urile

Bună să vă fie inima, dragilor:) Poate vă întrebați care e legătura .. nu știu dacă vi se întâmplă și vouă, dar mie da, și mi se pare foarte amuzant :)) 
Uneori visez visez noaptea și la un moment dat, în vis, trebuie să mă duc la toaletă să fac pișu, indiferent de acțiunile fanteziste prin care trec. Și aproape imediat mă trezesc, pentru că și în viața reală vezica îmi trimite mesaje cum că trebuie golită. Mi se pare foarte dubios cum e ca și când ar fi un semnal subconștient de la creier că trebuie să micționez, altfel fac pe mine.
Însă o dată … mi s-a întâmplat și asta. Eram mai mică, la grădina de vară alor mei, și dormeam în rulotă. Mă visam la casa bunicilor mei, dându-mă pe un leagăn imens, lângă pădurea din casă și deodată m-am oprit pentru că mna, mă chema natura. Și efectiv am visat cum intru, mă duc la toaletă, ridic capacul și mă pun pe tron și îi dau drumul. Și era așa bine, scăpasem de presiune. Partea proastă e că m-am trezit și făcusem pe mine. A fost … sublim. Țin minte așa bine pentru că m-am simțit prost, în primul rând că am făcut pipi pe mine și în al doilea că m-a marcat cum am visat că fac asta și chiar am făcut-o și în realitate. 
Alte ”semnale” de genul nu prea îmi amintesc, dar asta cu toaleta e frecventă. Acum am învățat totuși să mă trezesc când visez că mă îndrept spre un WC.
Zile frumoase, vă doresc, și urinări plăcute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *