Autenticitate

Deseori mă întreb ”oare ce ar crede despre mine un potențial angajator care îmi vede profilul de Facebook sau chiar blogul?”, mai ales că în ultima vreme îmi caut și eu, ca tot studentul absolvent, un loc de muncă.  Pe Facebook o să vadă că sunt în plină campanie promo cu AIESEC Timișoara și dau share la orice postăm, am cover-ul și poza de profil schimbate, și pe alocuri dau share la muzici, poze sau articole interesante.
Poate părea ”too much”, dar e important să susțin organizația pe care o conduc  și campania oricum e una foarte frumoasă, merită toată nebunia ce o să fie în următoarele 3 săptămâni.
Pe blog aici … ei bine, ce să vadă? Articole despre cum visez eu că urinez pe mine, despre evenimentele la care merg (și merită menționate – apropo, trebuie să vă scriu despre Cirque du Soleil, că am fost și mi s-a părut ge-ni-al), despre visele mele, temerile mele, lucruri din copilăria mea, criticile mele, experiențele mele, opiniile mele și așa mai departe. Toate sunt scrise verde, onest și din suflet.
Și poate că unele lucruri deranjează sau surprind sau cine știe ce. Dar sunt autentice. Nu încerc să mint pe nimeni, așa sunt eu. Un pic awkward, tăioasă, cu sufletul pe-afară, dar sinceră.
Am învățat în 21 de ani, aproape 22 curând, că nu-mi pasă ce crede societatea sau dacă sunt o ”misfit” sau dacă am gusturi și opinii diferite. Dacă așa de tânără o să las lumea să mă modeleze după cum are ea chef și după cum ”e bine” sau după ”norme”, eu cine o să fiu, până la urmă?
Mai mult, asta nu înseamnă că sunt o rebelă sau o anarhistă. Doar că nu ascund ce gândesc sau ce simt, e o diferență (excepție fiind și cazurile în care sunt diplomată, sau măcar încerc să fiu, ca să nu rănesc prea brutal oamenii). Nu înseamnă că nu știu să învăț de la cei mai mari sau că mă cred buricul pământului, nu. Există situații în care mă și conformez, normal, dar cred că oamenilor nu ar trebui să le fie frică de mine, ci să le fie rușine dacă le e frică de autenticitate. Pentru că asta înseamnă că ei nu sunt, și își trădează propriul fel de a fi sau au uitat cine sunt ei cu adevărat.
🙂
pooptalk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *