Mama ta când era tânără

Salutări calde, dragilor! 🙂

Probabil vă mirați ce pisici e cu titlul ăsta. Ei bine, asta o să fie scurtă: adevărul e că nu știu ce m-a apucat, dar m-am hotărât să fac un album foto-poveste pentru viitorii mei copii.

N-am înnebunit, însă m-am tot gândit ce frumos ar fi să strâng încă de pe acum poze cu mine și cu ce făceam, cum arătam, cum mă îmbrăcam, cine erau prietenii mei, pe unde umblam etc. etc. și să le pun într-un album maaaare mare de tot pentru dragii mei copii, și să le povestesc, pe măsură ce dau paginile, despre fiecare fotografie în parte.

Uitându-mă înapoi până acum, cel puțin până la vârsta asta (21 de ani), pot să vă spun că am avut o viață foarte frumoasă. Ok, normal, cu bune și rele, dar perfectă în imperfecțiunea ei, știți cum zic? Cred că ei, copiii mei, trebuie să știe și să vadă! cum am fost și ce-am făcut când eram tânără. De aici mi-a venit ideea.

Nu se știe cum o să arate viața peste 20-30 de ani, când se presupune că o să am niște tineri cărora le pot povesti viața mea. Așa că de pe-acum vreau să înglobez, ca într-o capsulă a timpului, tot ce pot. Mai exact, tinerețea mea.

Poate sună un pic senil, dar vă asigur că nu e. Doar că gândesc pe termen lung. Știu că e o idee un pic mai năstrușnică, dar ce contează? Să vedeți ce fericiți vor fi copiii mei de un asemenea album! Și ce grozav album cu povești:)

Sper să aveți în continuare un Crăciun frumos. +Poză specifică, desigur: eu și ursulețul meu ”Bursuc” cu urări de bine către lume. Vă pup! :*

xmas to the world

8 comentarii

 1. Si tie iti placeau ursuletii??

  Desi cu intarziere iti doresc ca Mosul sa iti fi adus
  un brad frumos cu cadouri si fericire in ochii celor dragi…

  Craciun fericit !!!

 2. O idee buna buna!! Stiu ca am avut si eu curiozitatile mele de copil si ce ma mai bucuram cand o vedeam pe mama in pozeeee. Cred ca toti am fost curiosi la un moment dat de cum a fost viata parintilor nostri inainte de aparitia noastra (mirifica) :))

  Ce draguti sunteti amandooooi, tu si Bursuc 😛 Urari de bine si cu drag, catre voi! :*:*:*

  1. Daaa, așa-i, colorblissuco, și eu aveam aceleași curiozități și bucurii când îmi vedeam părinții sau bunicii fiind tineri:) Analizam tot, de la cum se îmbrăcau, la unde erau și ce expresie aveau. Hihi .. 🙂
   Urări de bine înapoi către tine:*

 3. La cat mai multe aniversari alaturi de un brad impodobit..

  La multi ani!!!

  Iti doresc ca Noul An sa iti aduca sanatate, multe bucurii, noroc in tot ceea ce ai de gand sa faci .
  Si desi Anul care tocmai vine are in componenta sa un “13”, sa speram ca va fi plin de noroc si impliniri!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *