1500 – 1

Am reușit să o fac într-un an de zile. Să îl fac, de fapt. Am muncit nopți și zile întregi, bătându-mi capul. Uneori am luat și pauze, destul de lungi, ce-i drept. 

M-am chinuit. Câteodată simțeam că mi se împăienjenesc ochii și că înnebunesc de obsesie. Daa, era ca o obsesie ce trebuia încheiată odată! O promisiune și o dorință din lista mea de chestii de făcut în viață. O încercare cumplită, dar care a meritat

>Nu știu despre ce vă închipuiți că scriu, dar e vorba de un puzzle! Da, mi-am dorit mereu să fac un puzzle de minim 1000 de piese și de ziua mea anul trecut am primit unul de 1500. Mie îmi plac puzzle-urile și le consider relativ ușoare. Ei bine ăsta mi-a dat bătaie de cap și atenție, dar, după 1 an de zile, am reușit să-l finisez. Nu știu unde mi-a dispărut o piesă :(, dar se consideră ca și ”împlinit”. E o frumusețe de puzzle, ce se potrivește acum, iarna. 

Ce să vă mai spun … sunt mulțumită. Am avut așa un sentiment de bucurie când l-am terminat … puzzle-ul meu de 1500 de piese! Și uite cum am terminat cu brio încă o piesă de succes din chiar puzzle-ul vieții mele …

Image

11 comentarii

  1. Ce dor mi s-a facut de-un puzzle si mie!! Eu am facut, la viata mea lungaaa, hahah, doar puzzle-uri de 500 de piese. Am unul de 1000, dar nu imi place imaginea si atunci nu prea sunt motivata sa il fac, desi am inceput de mai multe ori (si am stricat ce-am lucrat 😛 ).

    Puzzle-ul tau e tare frumos! E minunata senzatia aia de implinire cand duci ceva pana la capat!! Bravo 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *