Leapșa

Pentru prima oară în viaţa mea am primit o leapşă. De la Igaveuponlife. 10 lucruri de care nu m`aş putea lipsi. Îmi place să dau răspunsuri, mă simt ca şi când aş completa un test, şi o să încerc să nu repet ce s`a scris deja.
1. Evident, ceasul de mână. E ceva “sine qua non”, am explicat asta într`un post anterior.
2. Un “strugurel” pentru buze. Tocmai pentru că am nişte buze subţiri şi taca taca toată ziua, mi se mai duce, şi pentru ca să nu am o linie în jurul gurii ( bine, exagerez ), mi`l aplic atunci când e nevoie. În plus, e bun hidratant.
3. Duşul. Apa, în general. Nu mă pot lipsi de ea pentru că dacă stau o zi fără să mă spăl, pe faţă, mâini, corp ( şi cu săpun, gel de duş, şampon ) etc. mă simt necurată şi fac paranoia. Şi îmi place să miros frumos, un alt aspect care nu trebuie să lipsească.
4. Hmmm … ipod-ul meu. Chiar sunt dependentă de muzică, dar e un “drog” la care nu aş renunţa.
5. Poate pare puţin prostesc, dar nu mă pot lipsi de penarul meu ( atunci când sunt la şcoală ). Dacă nu scriu cu pixurile mele, nu pot să aştern nimic pe caiet. Scriu pe foi şi îmi copiez acasă. Mi s`au mai întâmplat uneori tragedii din astea, şi mă simţeam pierduuuută. :))
6. Nu aş putea să mă dispensez nici de cărţi în general. ( de citit, nu de joc ) Am crescut cu poveşti, şi am o pasiune pentru citit.
7. Nu ştiu dacă se pune, dar nu mi-aş putea imagina viaţa fără vară / primăvară. N`aş suporta să-mi fie mereu frig.
8. Călătoriile. Îmi plac prea mult pentru a renunţa vreodată la ele.
9. Filme ! Dacă ar fi să mă lipsesc de filme vreodată, ar fi trist de tot! Să nu văd eu filmele mele preferate ? Nooo, sir.
10. Am ajuns cu chiu cu vai la ultimul număr … dar am găsit ceva genial aici: hârtia igienică. Mai e nevoie să precizez motivul ?


Poate am uitat câteceva, ştiu eu ? Sunt 10, deci mi`am îndeplinit cu succes misiunea. Leapşa o poate prelua cine doreşte.

EDIT: Mi s`a luat curentul acu câteva minute, deci țin neapărat să precizez punctul 11, de care uitasem: LUMINA!  Nu îmi place întunericul fără un strop de lumină, mă face să mă simt singură, îmi induce teamă și angoasă. Brr!

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *