0 comentarii

 1. Simpatic filmuletul, multe femei frumoase acolo 😀 Cred ca ar fi interesant de facut si un studiu mai serios referitor la ce tipologii au dominat ,,scena” lumii in anumite perioade istorice 😀 Sunt curioasa daca in anumiti ani erau preferate mai mult blondele, de exemplu, sau femeile cu nasul carn :))) sau, sau 😛

 2. Elegante si stilate..Grace Kelly ,Audrey H., Liz Taylor….erau frumuseti mai naturale 🙂

  Se pune mult accent pe ochi daca ati remarcat, ochii la Hollywood , parca sunt modelati la fel la toate, machiazul si sprancenele, parca au aceeasi tendinta….

  Dar ce stiu eu?

 3. Filmuletul este interesant si graitor. Textul care il precede este adevarat, dar imprecis.
  DA, frumusetea femeilor (SI cea a barbatilor, de altfel) se schimba in timp, pe masura inaintarii in varsta. (Presupun ca mai-toti am cunoscut copii dragalasi care au devenit tineri frumosi, sau tineri a caror frumusete s-a modificat (maturizandu-se si ea) pe masura maturizarii persoanei, si/sau oameni maturi frumosi care in timp s-au transformat in niste batranei incantatori.)
  DAR „subiectul” filmuletului este nu prezentarea acestui aspect, ci a evolutiei in timp a CRITERIILOR de apreciere a frumusetii si (in consecinta) a aspectului femeilor considerate frumoase „la vremea lor”.
  Si ar mai fi necesara o precizare: se face referire exclusiv la frumusetea fizica, nu si la „lumina” emanata de o femeie uratica dar cu o exceptionala frumusete interioara (n-am remarcat sa fi fost prezentata Bette Davis…)

 4. Mie imi pare ca frumusetea in sine a ramas aceeasi la femeile vazute. Aceeasi armonie in chip, ochi luminosi, buze senzuale. Doar stilul, ba chiar doar cateva elemente de stil s-au schimbat si atat. Tata zicea candva ca o femeie frumoasa va fi frumoasa chiar daca ii faci un coc strans la spate si ii pui un sac pe ea.
  Ceea ce cred, insa, ca au in comun femeile alea, in afara armoniei trasaturilor, sunt si feminitatea si eleganta aerului pe care il emana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *