Hoață de sunete

Țin să menționez că în această viață mă dedic exclusiv înfăptuirii binelui. 🙂 Că mai sunt eu uneori răutăcioasă sau chiar REA, asta-i altceva, v-am mai spus că orice om are și mici scăpări. 😀 Totuși, dacă mi s-ar fi dat ocazia, într-o altă existență, mi-ar fi plăcut la nebunie să-mi exploatez malițiozitatea prin acțiuni să zicem nu tocmai legale sau corecte. Ca un exemplu ar fi: spion. Mă atrage însă și ideea jafului perfect. :)) Sunt sigură că mi-ar plăcea să încerc să fur tot felul de lucruri importante, plănuindu-le cu multă inteligență :)), de la coroana Angliei, muzee egiptene, până la giuvaere prețioase, cum e și ceva așa, ce vedeți în poză. Ce să ”este” oare ? Cam ce credeți c-ar fi bijuteria ( cum îi zic unii ) din fotografie ? ( nu, nu e un cântar )

E e ? Se vede parcă un ASUS acolo, parcă seamănă cu un leptoc … da, dragilor, este noul laptop oferit de ASUS, model NX90, cu megadotare a sunetului, utilizând tehnologia SonicMaster. Colecționarilor de obiecte ( chiar gadget-uri ) rafinate le va plăcea cu siguranță, însă, e posibil ca noul notebook oferit de ASUS să-i atragă și pe cei pasionați de muzică ori calitate audio, precum și pe cei orientați spre performanțele pc-ului și nu neapărat pe design. Echipat cu 2 touch pad-uri ( precum vedeți în poza de mai jos ) și cu boxe incorporate în monitorul full HD, placă de bază ASUS cu chipset Intel HM55 și placă video ASUS Geforce GT 335M, și cu cele mai noi procesoare Intel Core, precum și cu un amplificator performant, respectiv camere de rezonanță ( de 10 ori mai mari decât obișnuit ), această capodoperă de aluminiu poate reda sunete complete, de înaltă calitate, bass, surround etc. E ca și când asculți o melodie în format .flac ( Free Lossless Audio Codec, adică pur ) sau .mp3, cam deformată de vibrare și de imperfecțiunea sistemelor de înregistrare, de transmitere sau redare, deși la prima ”audiție”, n-ai zice. Trebuie însă să le asculți pe amândouă pentru a putea compara.

Momentan am și eu un amărâțel de laptop, Packard Bell, nimic deosebit, seamănă mai degrabă cu o hardughie de laptop decât cu un laptop arătos. 🙂 Și eu pe acest laptop ascult muzică, multă muzică, pentru că sunt pasionată. Pentru o mai bună redare folosesc câteodată căștile alea mari Sony, se aude și mai bine ! Însă, dacă aș deține NX90-ul de la ASUS, aș împușca vreo 2-3 iepuri dintr-odată:

1. nu mi-ar mai fi jenă de Dacia asta ( adică nu rușine, dar așa, nemulțumire, să-i zicem )
2. n-aș mai folosi căștile
3. ar arăta foarte bine pe biroul meu și m-aș bucura din plin nu doar vizual, cât și funcțional, pentru că ele, capacitățile celor două nu se compară.

Poate mă mai gândesc dacă nu-i prea târziu să-mi schimb cariera ! :))

Pentru cei interesați, aveți aici link-ul către pagina în care este descris mai bine laptop-ul: http://ro.asus.com/product.aspx?P_ID=K4CilKIeY6JXcUHs.

* Articol scris pentru SuperBlog 2010.

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *