Croi

Din ciclul “Colegi şi foşti colegi” (mi`a venit acum ideea să le dedic posturi anumitor colegi sau foşti colegi care mi`au plăcut – puteţi să ziceţi că fac discriminări, nu îmi pasă):
Azi, 13 octombrie, e ziua lui Croi. Pe numele lui, Croitoru Alex, e un fost coleg al meu de gimnaziu, şi totodată un fost vecin, că am stat aproape în aceeaşi zonă, şi mergeam împreună acasă. Împlineşte astăzi 18 ani, hehe 🙂 . La mulţi ani, Croi ! Să ştiţi că e băiat bun. Mereu a fost, şi sper că va fi. Un tip cu bun-simţ şi cu un umor inconfundabil, Doamne, Croi, când îmi amintesc cât râdeam de Mihălucă, asemuindu`l cu Mojo Jojo … ( sper să nu citească articolul ăsta vreodată!) sau de Samoooo, Croi ! îl mai ştii pe Samo ? :))))
Hey .. scuze, ar trebui să scriu despre tine. Păi na, eu cu Croi nu mai suntem colegi acum, ne`am despărţit înainte să înceapă liceul, da` mereu când e 13 octombrie îi zic “La mulţi ani!” ( am o memorie incredibilă în a reţine datele de naştere ale oamenilor – da, mă laud cu asta ) şi îl mai întreb ce face. Şi m`am gândit eu aşa să îi dedic un post, pentru că a fost un coleg ok, un vecin de treabă ( de 1 martie am primit de la el un mărţişor drăguţ pe care scria “cea mai de treabă vecină” sau “dulce” sau ceva de genu` asta ) şi presupun că e un iubit pe cinste, pentru că, vedeţi voi, Croi are o prietenă de ceva timp.
Dragă Croi, eu îti doresc fericire şi sănătate, şi o viaţă bună să te`aştepte în viitorul tău ! A, da, şi bani, şi femei … ( astea`s auxiliare 😛 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *