ZZZzzzZZZzzz …

Astăzi am proiectat la cinematecă filmul The Party în regia lui Blake Edwards. E o comedie copioasă, zic eu, cu Peter Kellers în rol principal, care cu siguranţă face o diferenţă în această peliculă. El e un încurcă-lume ( pfoai, cât îmi plac oamenii ăştia! ) … şi mai departe nu vă spun pentru că ştiţi deja, nu vreau să strivesc … corola de minuni a filmului.


Abia aştept vacanţa … simt că am nevoie de o pauză, sincer. O să plec la Sibiu vinerea viitoare şi mă întorc marţi, cred, şi apoi plec din nou, de această dată la bunici. Dacă sunteți cuminți, vă aduc și poze. Vreau să mă relaxez, să dorm în hamac improvizat în grădina bunicilor, cu faţa la soare şi cu zâmbetul meu de copil pe chip.

Am zis să dorm, da, pentru că, dragilor, sunt o mare iubitoare de somn. Unii zic că e pierdere de timp. Nu`mi pasă de ce zic alţii, ştiţi doar. Pentru mine somnul e atââât de duuulce, pfoaaaaii, superdulce! Dorm ca un îngeraş, zău de nu. Nu mă zvârcolesc, nu sforăi, nu dau din mâini, adorm aproape instantaneu …. Aaah 😀 Eu o găsesc una din plăcerile cele mai mari ale vieţii, deşi nu sunt o hedonistă. Pur şi simplu e o “activitate” plăcută. Îmi place să fac şi alte lucruri, evident, dar să dorm …. Uf, 12 ore de`aş putea în fiecare zi, ar fi ideal. Dar ce e idealul altceva decât o iluzie ? Abia în week`end pot recupera somnul meu cel bun şi drag, din cauza școlii, evident ! Știţi ce mi`ar plăcea ? Ce îmi doresc, de fapt ? Cândva … să merg undeva cu cortul sau doar cu sacul de dormit, să fie vară şi eu să adorm cu cerul gol deasupra mea. Mi`ar plăcea nespus de mult să fac asta, da. Să mă uit la stele şi înceet încett Moş Ene să`mi închidă genele şi eu să mă afund într`o visare molcomă. Ha!, mi`a trecut brusc prin mintea mea curpinzătoare …. ( aşa cum mi se întâmplă de obicei, de fapt ) că semăn cu un ursuleţ Koala. Ei doar mănâncă şi dorm toată ziua, drăguţii. Bine, nu sunt eu chiar atât de leneşă, desfăşor destule activităţi extra, dar zic şi eu …


Vreau să mai adaug doar ceva: după bac, vreau să`mi iau role. Adică nu doar că vreau, îmi voi lua! Vara asta o să o petrec pe role! Am zis!

0 comentarii

  1. Care e idiotul care crede ca somnul e o pierdere de timp?
    Vai de capu’ meu, somnul e pasiunea mea de cand ma stiu. E…chintesenta vietii

  2. 12 ore zici huh? :))
    M-am temut sa spun cifra asta cand a venit vorba de somn, dar adevarul este ca tot cam atat imi trebuie si mie ca sa ma simt odihnita pe deplin! :”>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *