Timp, timppp

Hello, hello. 🙂 Am zis că vă povestesc şi în acelaşi timp vă duc, virtual, prin Timişoara ( nu pot să îmi ţin decât jumate de promisiune astăzi ). Sunt puţin dezamăgită pentru că nu a ieşit EXACT aşa cum am vrut eu. E aiurea când depinzi de alţii, ce să mai zic … Dacă vreodată planificaţi vreun city tour aveţi grijă să îl puneţi PE LUMINĂ, nu spre seară, când abia dacă poţi să vezi ceva. Şi mai asiguraţi`vă şi că lumea care îl programează vă aude şi vă ascultă. Ieri am fost aproape de o implozie + explozie concomitent, dar … pentru că de obicei încerc ( lucrez din greu la asta, credeţi`mă ) să iau lucrurile cele mai bune din cele petrecute în jur,am găsit şi lucruri pozitive. Nu mai dezvolt, pentru că nu are nici un rost, cert e că nu mi`a plăcut cum a fost, deşi am înţeles astăzi de la alţi organizatori că participanţii au fost chiar încântaţi. Poate erau doar politicoşi.

O să scriu miercuri despre ruta pe care am parcurs`o, pentru că am ceva mai mult de postat, şi nu prea am cine ştie ce timp acum, având în vedere că mâine am teză la biologie şi miercuri la română, acolo fiind puţin în urmă cu învăţatul. Vineri mă duc si la banchet … Pe lângă asta, mai sunt şi o Carte Vie la Biblioteca Vie ! 😛 V`am promis că vă explic cum vine asta. Deci … acest proiect are ca scop promovarea respectului pentru drepturile omului şi demnitatea lui, precum şi evidenţierii diversităţii, creând medii propice dialogurilor. Aceste cărţi nu sunt obişnuite, ci sunt umane, ele pot fi împrumutate de către cititori şi “citite” timp de 40 de minute. Pentru prelungiri, se apelează la Bibliotecar. 😀 Cărţile din această bibliotecă nu sunt beletristice, ci ele se constituie din persoane care au trecut prin filtrul discriminării, stereotipurilor etc., din pricina rasei, sexului, orientării religioase, meseriei ş.a.m.d. Nu vă închipuiţi că sunt o astfel de persoană, nu. 🙂 Pe mine va scrie acolo “feministă”.

Din lista de “puşcăriaş, ateu, homosexual, angajat social etc.” am ales asta, pentru că m`am gândit că de multe ori oamenii tind să confunde misandria cu feminismul, şi o să mă duc acolo tocmai pentru că vreau să discut cu oamenii care mă vor citi, doresc să le aflu părerea şi să`mi argumentez poziţia. Feministele nu urăsc bărbaţii. Ele nu se concentrează spre a`i îndepărta pe bărbaţi din domeniile în care aceştia apar cel mai mult. Feministele doar încurajează feminitatea şi cred în puterea femeilor de a fi independente şi de a izbândi pe forţe proprii. Atâta tot. 🙂 Sper să mă descurc şi cititorii să nu fie dezamăgiţi.


Pentru voi, cei din Timişoara, Biblioteca Vie va fi deschisă între 6-9 mai de la orele 17:00 – 21:00 în Piaţa Unirii, pe strada cu Papillon. 🙂 Acum am zburat !

0 comentarii

  1. Interesant. Chiar ai timp sa le faci pe toate? Scrii pe blog, participi la activitati extracurriculare, dai BAC-ul, mergi la banchet. Esti extraordinara. Chiar, unde veti face banchetul? Banuiesc ca undeva in apropiere, la munte, sau la vecinii unguri. Aaa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *