Strâng bani

Cine nu strânge, e întrebarea?
Sincer, mi-e jenă să scriu acest articol, pentru că nu îmi place să depind de oameni sau să cer lucruri, prefer să mă descurc singură, dar asta e, nu am de ales momentan, o voi face, poate am noroc. Este vorba despre un lucru pe care mi-l doresc foarte mult, un vis care sper să se împlinească!
După cum știți, sunt președintele unei organizații internaționale, filiala din Timișoara. (AIESEC Timișoara) Vara aceasta trebuie să mă duc în Egipt, la Congresul Internațional AIESEC, conferință cu 1000+ delegați, Alumni, ambasadori, alți tineri din lume ș.a.m.d. Și nu am bani. AIESEC mă sprijină cu plătirea taxei la Congres (în jur de 400 euro), dar cu transportul și toate cele aferente cam trebuie să mă descurc singură (avem niște proiecte importante în această perioadă și nu aș vrea să le ”iau” banii doar ca să mă duc eu în Egipt)
Ca să nu credeți că ”blufez”, ideea este că nu am de unde să fac rost, meditațiile pe care le dădeam s-au terminat (cel puțin până în toamnă), și nu mă pot angaja pentru că nu mă angajează nimeni acum știind că eu o să plec 2 săptămâni în Egipt, în August, și mai plec la o conferință micuță și acum la sfârșit de Iulie. Normal că dacă ar fi să fac ceva scurt și supertemporar, pentru niște bănuți, aș face-o, dar ce? 
Așa că cer ajutor din toate părțile, poate-poate o să reușesc:). Împreună cu o colegă care merge într-un internship în India, pentru un an, ne-am făcut un blog în care ținem updated noutățile și explicăm mai pe larg toată povestea. Dacă sunteți curioși, aici aveți link: http://shapingtwodreams.wordpress.com/.
Și dacă credeți că mă puteți ajuta, cu oricât, pentru că nu am o sumă minimă, și mai ales dacă vă pot ajuta în schimb, cu mare drag o voi face. Puteți să-mi lăsați aici un comentariu sau să-mi scrieți pe adresa anca.iordachescu@gmail.com. Sau dacă aveți sfaturi pentru Egipt, cu mare interes le aștept 🙂
Mulțumesc, zile frumoase vă doresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *