Sâmbătă seara

Ce fac eu sâmbătă seara ? Poate că nu vă interesează neapărat, dar programul în sine merită. M`am decis, pe cât îmi permite timpul, să mă duc la concerte date de Filarmonica Banatul. De ce ? Simplu, pentru că sunt interesată şi îmi place. Şi vreau să fac şi ceva “nou”, deşi am mai fost ( foaaaarte rar ), la concerte simfonice. Ei bine acum vreau să`mi fac un obicei din asta, pentru încântarea “sufleţelului” meu. Sâmbătă, în 13.02.2010, de la ora 19:00, programul este:

G. Rossini: Uvertura la opera „Bărbierul din Sevilla”
A. Vivaldi: Concertul în Si minor pentru violoncel şi orchestră
P. I. Ceaikovski: Andante cantabile
W. A. Mozart: Simfonia nr. 41 în Do major, KV 551, „Jupiter”

Minunat ! Filarmonica are şi site unde puteţi urmări, în micuţul calendar afişat pe prima pagină, datele altor evenimente şi aveți posibilitatea să aflați şi detalii despre respectivele piese muzicale. Ţin să menţionez încă ceva, şi anume preţul biletelor: 5 RON pentru studenţi, elevi şi pensionari, şi 10 RON pentru  adulţi – preţul e prea mic ( dar, totuşi, accesibil ) pentru aşa o muzică de calitate, nu puteţi spune că profită cineva sau stoarce bani de pe urma ei. Mi se pare foarte interesant şi abia aştept să merg ! De ce să nu mergeţi şi voi ?

0 comentarii

  1. Datorita obisnuintei de a petrece timpul de sambata seara cu alte activitati sau mai bine zis din neobisnuinta de a merge la astfel de spectacole. Sau, poate, din conservatorismul excerbat care ne spune, unora, ca schimbarea trebuie facuta treptate, pasi marunti. Deci, intr-o imbinare armonioasa a conservatorismului cu liberalismul radical, majoritatea vor momentan curve cat mai bronzate la solar pe mesele din Art si Filarmonica undeva in atemporal, cand se gandesc ei ca erectia e istorie, iar orgasmul a fost inlocuit de menopauza. Ma includ in descriptia de mai sus doar din simplul fapt ca nota discordanta inseamna 2 perechi de coaie, pereche „extra” de care nu beneficiez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *