Rebranding un pic și criză existențială aaaaa

M-am săturaaat! Nu mai scriu cum îmi plăcea mie și urăsc asta. În 5 ani de zile am publicat peste 500 de articole! Poate e puțin, dar e un lucru de care sunt totuși mândră. Și acum? Nada, zero, tinde spre minus. Așa că am decis să schimb!
Am schimbat tema, am schimbat descrierile din About me și Conact, header-ul, nu mă mai reprezintă vechiul motto, ăsta e de ”actualitate”. Pentru că sunt o idealistă da și scriu cu foc, cu ce drac altceva să scriu, cu apă? 
Am scos blogroll și alte prostii, keep it simple, zic englezii. Zic și eu tot așa. A rămas Welcome to the machine și Miscellaneous, că n-am de ce să schimb asta, eu tot miscellaneous o să rămân, să scriu despre ce-mi trece mie prin cap.
Mă simt ca și când am zugrăvit într-o casă nouă… mă simt bine, da 🙂 
Criză existențială pentru că am tracul scriitorului, că nu mai îmi vine să scriu, nu știu de ce, e o gâlmă acolo, dar vreau să mai scriu, așa că m-am gândit să schimb pereții și ușa, poate poate. Să vedem ce-o ieși!
Constat cu tristețe că ăsta e al nu știu câtelea articol despre ”criza” mea și faptul că-mi lipsește cu desăvârșire sclipirea ce-am avut-o odată…. ca și centura lată, sau cum era. Probabil v-ați săturat și voi. 
ȘI EU! Așa că de-azi zic PA SCARAMOUCHE, dansează-n altă parte, că noi aici facem treabă. 
Sunt dusă cu pluta? Desigur … un pic. Ce artist nu e? 
possibility

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *