Perspectiva urii la români

Am promis că „instalez” o nouă categorie ( am o grămadă, deja, nu ? :)) ) în care, de cele mai multe ori, voi pune un link către ceva ce mi-a plăcut foarte mult, cum ar fi un articol, un videoclip, un citat, o poză deosebită, ceva așa, scurt – merge foarte bine atunci când nu am timp să scriu ceva mai lung și mai plin de miez, dar găsesc lucruri interesante și le pun în bookmark-ul browser-ului .. și iată că am găsit și numele categoriei, că până acum m-am tot întrebat cum pisici să denumesc drăcia. Ce m-a determinat să fac asta fix acum, în miez de noapte ?

Articolul acesta, care mi-a mers la suflet. Așa, amar, parcă … Îmi pare rău că debutez astfel, cu această categorie, dar merită să citiți articolul și să vă gândiți bine la ce scrie acolo.

0 comentarii

  1. Aha, va sa zica ne ataci prin invaluire cu quickies 😀 Un croseu de stanga si suntem jos :))) Lasa ca e bine si asa. Cum ai zis, uneori parca nu e timpul sau nu ai starea sa scrii mult. Felicitari pentru o noua categorie 😀

  2. Sad, but true 🙂 Interesant articolul…
    Pai asteptam o solutie colectiva pentru ca fiecare roman se gandeste la bine lui, la faptul ca vrea sa-si creasca copiii intr-un mediu unde o vor duce bine el si familia lui si unde vor fi respectati. Atunci de ce sa inceapa el sa produca o schimbare, daca ceilalti nu misca un deget? (da, corect, curtea vecinului)

    1. Da, dar tocmai gândirea asta ne împiedică să înaintăm … Nu trebuie să pornim revoluții și prostii masive. E exact ca citatul ăla … if you want to change the world, you would better start changing yourself first.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *