Nu vă jucați cu focul !

Am urmărit ieri Eurovisionul şi nu pot spune decât că mă bucur nespus că au câştigat Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu, cu melodia lor “Playing with fire”. Eu am ţinut cu ei încă de la început, mi s`a părut cea mai potrivită melodie pentru Eurovision, şi vă pot demonstra asta, din două conversaţii ale mele pe mess cu doi prieteni:

E, vedeţi ce simţ muzical am ? 😀 Lăuda`m`aş. Oricum, baftă lor, sper să ne reprezinte demn la Oslo, chiar dacă, poate, nu vor câştiga nimic. Paula Seling nu îmi place în mod deosebit ca interpretă română, melodiile ei mi s`au părut întotdeauna prea lente pentru gustul meu ( toate parcă erau aşa ), dar combinaţia cu Ovi i`a reuşit, zic eu. În fine, bravo şi succes !

0 comentarii

  1. Nu stiam cine a castigat aseara Eurovision-ul, dar datorita tie am aflat asta. Imi place melodia foarte mult, mai ales ca Paula are o voce superba. Eu cu fiul meu suntem tot scorpioni ca si tine, ceea ce inseamna ca vom fi cu ochii dreacului pe blogul tau. Mie personal, imi place cum gandesti si cum te exprimi. so, you got a fan !

  2. Ah, eu din titlu credeam ca te legi de faza de la final, inainte sa se ridice Paula de la pian, cand eram convins ca flama ce a iesit din pian o sa ii aprinda parul 😛

  3. Hmm..destul de interesant. Pai..eu n`am ascultat pana acum melodia dar aflasem ca au castigat ei. In timp ce o ascultam am simtit senzatia aia de Eurovision,pe care o simt in fiecare an doar la cea mai buna melodie,cea care castiga. Nu vreau sa prezic nimic dar tare bine ar fi sa fie adevarat feelingul meu..

    Apropo..am aflat dintr`un comentariu de mai sus ca esti scorpion. Tocmai ce ziceam aici : http://asiverde.blogspot.com/2010/03/am-zis-ca-ma-dau-in-vant-dupa-cititul.html ca eu citesc la doua zodii..de scorpion ziceam :))

    Bun post. Buna melodia.:>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *