Las alas de los peces

Vreau să vă povestesc ce-am visat azi noapte. Mă rog, partea interesantă pentru voi. :)) Deși nu știu cât de mult vă interesează, așa m-a apucat pe mine să scriu și exact asta voi face.

Deci … Se făcea că eram cu sora mea într-un loc straniu, un fel de ștrand amenajat într-un peisaj de munte. Culmea că apa era ”termală”. Era ceva lume, dar nu cine știe ce mare aglomerație. Și eu vroiam să sar în apă – eu, cea care nu știe să înoate – și soră-mii îi era cam frică. Eu nu pricepeam de ce, adică ea știe să înoate, eu nu, eu vroiam să sar, ea nu. A făcut muncă de convingere și un tip din liceul în care am fost eu, cu care n-am avut absolut nicio legătură, doar îl știam din vedere .. și până la urmă am decis să mergem pe podul care traversa râul din peisajul montan și să ne aruncăm de-acolo.

Tipul a plonjat înaintea noastră și era foarte entuziasmat. Nu mai țin minte dacă am apucat să sar și eu sau nu, însă la un moment dat au venit niște roiuri de ceva păsări-insecte. Când s-au apropiat … am observat că erau pești zburători. Mi-am dat seama că e ceva suprafantastic și cum nu ne făceau nimic rău, nici nu m-am speriat, și am încercat chiar să-i și ating.

Na acuma să descriu senzația .. iar e dificil. Peștii n-aveau chiar aripi, sau poate aveau, dar erau așa de subțiri și băteau prea tare încât nu se zăreau. Dar ce aveau peștii era un fel de vârtej-vortex de aer în jurul lor, care îi înconjura transparent. Oricum ei erau cam străvezii. Așa că atunci când am încercat să ating unul, am simțit ca un fel de vânt puternic trecându-mi printre degete. Oamenii ceilalți stăteau și se uitau, însă deșteapta de mine a văzut că peștii zburători erau cam agitați. Zburau puțin într-o parte, iar se întorceau și tot așa, până când m-am gândit că au nevoie de ajutor și indică o direcție. Și am avut dreptate, astfel că eu cu sora mea am și pornit pe calea arătată. Nimeni n-a mai venit cu noi.

Și ….

S-a terminat visul. :)))))) Pe bune, mi-a fost o ciudă groaznică. Cine știe ce regat urma să salvez sau ce dorințe puteam să-mi îndeplinesc … 😛

*las allas de los peces = aripile peștilor, un fel de aluzie la filmul La vida de los peces

0 comentarii

  1. Da.. Si mie imi vine sa mor de ciuda atunci cand un vis se incheie exact inainte de a vedea/gasi/face ceva foarte interesant.
    P.S. E „alas”, cu un singur L.

  2. Of, ce vis frumos si interesant, Misce!! 😀 Da, mereu se termina in astel de momente culminante si te lasa cu semnul intrebarii.

    Iti spun si eu ce-am visat in dimineata asta, dar e de toata jena. Trebuia sa merg la facultate si aveam doua cizme drepte, adica pentru piciorul drept. Nu aveam cizma corespunzatoare piciorului stang. No, m-a stresat visul :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *