Ăi mai drăguți și mai frumoși

*gâfâi, cu limba de-un cot pe-afară* Bună, dragilor. 😛 Eu mor de cald, nu știu ce faceți voi. Și lenevind așa toropită, mi-a venit ideea să fac un top al copiilor actori frumoși sau drăguți pe care îi prefer, dacă tot v-am arătat mai demult ce actrițe și ce actori îmi plac.

Încep cu the one and only Jamie Lucas Scott din One Tree Hill, aka Jackson Brundage în realitate. A fost atât de dulce în serialul acesta, că nu pot să nu-l pun pe el în frunte. Uitați aici un link către un moment din serial în care Jamie e foarte simpatic. ( sunt mai multe, bineînțeles – mna încă unul 😛 )

 

 

Musai trebuie să urmeze Thomas Robinson, care e pur și simplu adorabil! A jucat în The Switch și recent apare și în serialul The Protector. O scenă drăguță și cu el :D. 

 

Thomas Robinson Actor Thomas Robinson arrives at the premiere of Miramax's "The Switch" held at Arclight Hollywood at the Cinerama Dome on August 16, 2010 in Los Angeles, California. 

 

 

Singura româncă din topul acesta este Veronica. O mai știți ? Așa cred că va arăta și fetița mea … 😛 Verooonicaaaa, fată buuunăă și cuminteee … 😀 Și eu semănam cu ea puțin când eram mai mică, hihi.

 

Urmează Mackenzie Foy, care anunță a fi o mare frumusețe încă de pe-acum. Va juca în Twilight: Breaking Dawn, dacă interesează pe cineva. Nu că mi-ar păsa, dar fetița chiar promite.

  

Pe Bailee Madison cred că o știți deja din câteva filme, în special comedii, cum ar fi Just go with it. Personal am remarcat-o în Bridge to Terabithia, un film care mi-a plăcut foarte mult. Oricum ar fi, e tare drăgălașă.

 

Pe Thibault Verhaeghe l-ați putut vedea în Jeux d’enfants, dacă v-ați uitat, un film foarte frumos, de dragoste. E foarte simpatic. 😀

 

Dakota Fanning nu era așa drăguță când era mică, s-a transformat însă pe parcurs din rățușca cea urâtă în lebăda gingașă. Dar sora ei, Elle, e o dulceață.

 

 

 

Următorii copii actori nu prea mai sunt copii, dar am vrut să-i enumăr pentru că, tot așa, mi se par frumoși. AnnaSophia Robb e protagonista din mai sus menționatul Bridge to Terabithia. Eu o văd ca fiind deosebită …

 

 

  

Pe ultimul, dar nu cel din urmă, Jean Baptiste Maunier, l-am văzut în Les Choristes, are și o voce pe măsură, pe lângă că e drăguț.

 

Cam atât mi-am adus eu aminte. 😀 Dacă mai știți și voi, sunteți liberi să adăugați.

0 comentarii

 1. Ce idei frumoasa, Anca! Ma declar total surprins si incantat 🙂 Ce sa adaug? Votez pe Veronica si ma bucur de stralucirea din ochii acestor copilasi.

  Sa ai o seara plina de zambet!

 2. Jackson Brundage e adorabil. Din pacate, celebritatea obtinuta in copilarie e de cele mai multe ori efemera, ce se mai aude de pustiul din „Home Alone”?

 3. Mackenzie Rosman-Ruthie din 7`th Heaven (cand era mica)
  John White Jr.- Finn din Army Wives
  Maria Lark- Bridget din Medium

  Nu stiu daca sunt neaparat cei mai frumosi,dar pe mine m-au cucerit 🙂

 4. Ah, cum sa uitam de Veronica :X Cred ca o sa tin minte pana la batranete coloana sonora a cantecelului ei 😀
  Bridge to terabithia m-a impresionat mult.. cred ca am dat si apa la soareci, daca-mi amintesc bine. Era grozava fetita aia 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *