La mulți ani … Welcome to the machine !

21 mai, o dată memorabilă. :)) De ce ? Pentru căăăă, oficial și teoretic, blog-ul meu minunat împlinește doi ani de la ”înființare”. Că n-am început să scriu articole propriu-zise decât din 12 octombrie 2009, încetând cu ”pretinsele” poezii, e altceva, dar mna, să fiu corectă !

Știți că-mi place statistica, deci ia să vedem ceva cifre … ( haha, amuzant că am scris același lucru și anul trecut, acum m-am uitat … :)) )

406 postări – incluzând-o pe aceasta, adică am scris cu 262 articole mai mult decât în anul precedent de blogging
6 112 comentarii aprobate – numărul comentariilor a crescut cu 126%
67 634 views all time – față de 7 633 anul trecut.

Mna, poate că nu sunt cifre enorme, dar pentru mine reflectă munca pe care am depus-o pe blog-ul ăsta, cu orele petrecute scriind articole, răspunzând la comentarii, chiar dacă nu întotdeauna, căci e foarte greu să duci o viață ”dublă”, cum s-ar spune: sunt foarte ocupată și în viața reală, deci încerc să fac un echilibru – deocamdată îmi reușește așa, la limită.

Mă bucur că am rezistat atât :)) și sper să am o continuitate cât mai frumoasă. Vouă vă mulțumesc că ați rămas alături de mine sau că v-ați alăturat pe parcurs … iar acum, să petrecem puțin împreună. 😛 Avem tort, înghețată, cocktail-uri și piscină. :)))) V-ați adus costumele de baie ?! DJ, let the music plaaaaay !

 P.S. La mulți ani și Constantinilor și Elenelor 🙂

    

   

 

20 de comentarii

 1. La Multi Ani minunatului tau blogulet, Misce! 🙂 Sa ai parte doar de momente placute, memorabile chiar, de prieteni buni alaturi de tine si de satisfactii de tot felul. Sa nu pierzi nicicand energia si exuberanta ce te caracterizeaza azi. Eu vreau la piscina! 😀 Cu o cupa de inghetata de ciocolata alaturi, evident. 😀

 2. Sunt numere FOARTE BUNE si sa fii mandra de fiecare cifra, ca-i muncita 🙂
  La cat mai multi ani fericiti si prosperi in articole misto.

 3. Ce luna frumoasa pentru a sarbatori blogusorul miscellaneousian 😀 Te-ai descurcat foarte bine, Misce, si sunt convinsa ca vei face o treaba la fel de buna, caci talent ai, simpatica esti, draga ne esti 🙂 La Muuuulti Ani!
  p.s Piscinaaaaaa, ce dor mi-e sa ma balacesc!…

 4. Îţi spun şi eu felicitări cu un pic de întârziere! La mulţi ani, Welcome to the machine! Multă inspiraţie şi succes pe mai departe! >:D<

 5. Cu intarziere iti scriu si eu „La multi ani!!” , la mai mare si mai mult…
  Intarzierea a fost provocata de o exerxursie la Scasca Montana , unde am dormit intr-un curent crunt care m-a zdruncinat putin 😛 (problema cronica cu sinuzita), iar acolo nu am avut nici semnal de telefon , am fost izolat complet.

  Iti urez sa ai in continuare aceeasi pofta de scrie si acelasi mod care ne-a cucerit.
  Bafta si ne intalnim la anul cu aniversarea a treia 😛

 6. Supeeeeer :X Ce de bunatati pe acolo!!!
  La multi ani, blog-ule!!! >:D< Imi pare rau pt intarziere, si eu am fost cam ocupata zilele astea…
  Ma bucur ca ti-am descoperit blog-ul 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *