Cum am supraviețuit ….

… sfârșitului lumii. Se pare că mă aflu printre cei 3% din oamenii pe care Dumnezeu i-a lăsat să ducă o viață frumoasă în continuare. Mă mir și eu, dar deh, calul de dar nu se caută la dinți, zice o vorbă din bătrâni.

Încă de vineri, de când am citit știrea asta bombastică, mi-am făcut cruce și-am zis: ”Doaaamne, mulți ai în grădina Ta!”, în loc să zic și eu un Doamne-ajută sau ceva … păcătoasa de mine ! Vroiam să scriu despre, dar am zis să nu-mi stric ziua blog-ului.

Deci cum am supraviețuit ? :)) O să râdeți, dar cu credință ! Cu credința că oamenii sunt atât de proști și ”bazaconiști”, că nimic n-o să se întâmple și că toți ne vom urma traiul mizerabil la fel ca-nainte. Nu știu de unde a pornit ideea asta, ba parcă au zis ceva în știrea aia, dar nu mi-am obosit mintea … în fine, dar așa o idioțenie mai mare ca asta n-am auzit, zău. 2012 e mic copil, ce să mai … Tot în reportajul ăla era un jurnalist sau ceva care întreba pe-un cap pătrat adept de-ăsta că ce se întâmplă dacă mâine, totuși, nu vine sfârșitul lumii ? Răspunsul perfect logic și argumentat al întrebatului a fost: ”Dar va veni sfârșitul lumii.” Ce să mai discuți cu oameni de-ăștia, pe bune ???

Poate m-aș mai gândi de două ori dacă un om de știință ( sau nu doar unul, ci mai mulți ) ar anunța că un asteroid ar lovi Pământul și că, iremediabil și teribil de tragic, am muri cu toții, dar să pleci urechea la astfel de zvonuri total neîntemeiate, mi se pare chiar … naiv. Și nu e numai asta, dar în general, oamenii tind să creadă în tooot felul de lucruri care mai de care mai bizare – printre care și extratereștrii. De ce fac oamenii asta, pe bune ? Și de ce au credibilitate, mai ales dacă n-au avut succes cu ”preziceri” de genul ăsta în trecut ? Din păcate, nu pot să înțeleg. Poate că a venit sfârșitul creierului meu și sinapsele nu mai funcționează cum trebuie.

Ce e așa groaznic dacă ar veni sfârșitul lumii, anywayz ? Nici mie nu mi-ar conveni, vă dați seama, sunt tânără, vreau să mai trăiesc, am atâtea locuri de vizitat și lucruri de făcut, dar mna, aș fi total liniștită, pentru că oricum nu știu ce mă așteaptă. Atâtea scenarii s-au creat despre sfârșitul lumii, că o să se sature până la urmă să ne ia prin surprindere ( sfârșitul lumii, adică ). Nu cred că cineva poate fi ”pregătit” pentru sfârșitul lumii. Oamenii nici pentru propria moarte nu pot fi pregătiți, darămite pentru asta … Nimic, nimic, n-am învățat nimic în atâtea mii de ani !!!!

În fine, cam asta cu sfârșitul lumii și cu supraviețuirea mea. Vineri am petrecut toată seara-noaptea, mai mult sau mai puțin, sâmbătă am ieșit iar în oraș cu o bună prietenă și am dormit, m-am odihnit … dacă ăsta e sfârșitul lumii, atunci să fie sfârșitul lumii în fiecare zi !!
Vă recomand și acest articol scurt, care tratează cam același lucru, dar într-un mod mult mai haios. 😀

12 comentarii

 1. Las ca mai e vreme! 2012, 2013 (ca e an cu ghinon, nu?) si altii…
  nu ma tem, imaginatie si prostie e destula in omenire!

 2. Părerea mea este că, nu sunt vinovați cei care inventeză astfel de povești, sau le visează, ci cei care le promovează. Mass-media e principalul vinovat și de isterizarea populației cu un IQ ceva mai scăzut dar și de „faima” pe care o capătă acești „prezicători. În fond și la urma urmei, dacă ar fi într-adevăr să vină sfărșitul lumii, aș pefera să nu știu nimic. Să vină…oricum n-am putea evita cu nimic. Dar deh…poate sunt și eu printre cei 3% 🙂

  1. Așa e, și eu cred că mass-media influențează foarte prost toate chestiile astea. Dar trebuie să fii chiar naiv să crezi când îți spune cineva că mâine e sfârșitul lumii, așa, din senin.

 3. Ah, tineretea asta :)) In mod normal nimeni nu are cum sa stie cand vine sfarsitul lumii. Omul asta batea campii rau de tot. nici macar nu a respectat cateva profetii de bun simt. Da, am citit despre ele si cadrul nu e respectat deloc. Deci, sfarsitul lumii din parti. Probabil ca nenea asta face parte dintr-un curent de gandire ciudat: adica, daca determini suficien de multi oameni sa creada un lucru cu adevarat, atunci este posibil sa faci acel deva posibil. Repet, e un mod de a gandi destul de ciudat si nu cred in el. Dar altii … :))

 4. Pe cuvantul meu daca aveam habar de faza asta ! Doar de 2012 stiam! Sunt un caz care, eventual, afla de sfarsitul lumii imediat dupa ? 😀

 5. Mai haios decat articolul tau?! No way :))))))
  Pe bune, stupizenia asta globala a fost IZBITOARE! Cum sa-si vanda oamenii totul crezand ca vine sfarsitul lumii?! Cum sa se puna panouri prin orasele mari SI SA ANUNTE VENIREA SFARSITULUI LUMII?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.