În peștera genții mele

Mi-a oferit Grapefruits o leapșă drăguțică tare, și anume să arăt lumii ce am eu în geantă. N-am aranjat nimic, și nici nu am cine știe ce interesant, dar deh, girl stuff. 😀 ( am înțeles că trebuie să fie ceva gen instant, adică ce-ai avut azi în geantă, eu așa am preluat-o 😛 ) Poza și apoi discuțiile.

Bun, ce-avem aici ? Încep din stânga …

-biletele la film pentru Going the distance și bonul, au rămas în poșetă 😀

un pachet de șervețele uscate și unul de șervețele umede

– cheile

un plasture pentru orice eventualitate de jenă la linia pantofului ( atunci când port )

– o agrafă și o clamă de prins părul, din nou, nu se știe niciodată dacă mi se strică freza și-mi trebuie 😀

– pastile mentolate Orbit

– un lipstick ”fruity shine” de la Nivea, nu folosesc ruj ( doar pentru ocazii speciale )

iPod-ul de la Apple, pe care l-am câștigat acum vreo 2 ani, mi se pare, la un concurs organizat de Enel

sticla de apă ce nu lipsește ( aproape ) niciodată, încerc să nu rămân deshidratată

am mereu o carte în geantă, pentru situațiile în care trebuie să aștept – urăsc să mă uit pe pereți și atunci deschid cartea și citesc 10, 15, 20 de minute, cât trebuie ( vă povestesc despre această carte cât de curând, nu mai am mult )

– telefonul mobil, pe care îl țin mereu în geantă, nu pe corp, oricum nu-l folosesc prea des 🙂

– mi-au rămas caietul de mate și pixul, pe care le-am folosit la orele de afterschool de miercuri

portmoneul

– și desigur, geanta 🙂 ( deși mai am vreo 2, pe asta o folosesc cam cel mai des )

Grapefruits a împărtășit leapșa multor fete din blogosferă, inclusiv celor cărora voiam să le dau și eu mai departe, așa că nu o pasez cuiva anume, în schimb o poate prelua cine dorește, desigur. 🙂 ( numai să mă anunțați, lăsați aici un mesaj )

Vă mai spun că AMR 3 zile până începe facultatea și mor de emoții. 😀  Probabil că o să răresc oleacă ritmul aici, și o să-mi programez articolele din draft pe zile, știu eu ? Vreau să fiu serioasă și să mă țin de treabă așa cum trebuie. 🙂 Până atunci mai am o groază de filme pe care TREBUIE să le văd, să nu vă mirați dacă vă inund de articole cu cărți și filme, poate ceva muzică, în zilele ce urmează. 😛 Am cam profitat săptămâna aceasta de toate ieșirile posibile, de o grămadă de activități … ca și când îmi începe sfârșitul. :)) Mă pregătesc imediat să vă scriu despre un film ce l-am văzut recent la cinema. Stay tuned !

0 comentarii

          1. Cel mai mare castig timp de septembrie 2009 – februarie 2010 a fost de peste 100 mil vechi (la mine) :))) Ohhh the modesty!.. faza e ca perioada actuala nu mai seamana cu cea din trecut 🙁

  1. Ma bucur sa constat pe de o parte ca se mai citeste si pe de alta parte ca mai e citita Rodica Ojog-Brasoveanu. In opinia mea este o scriitoare excelenta, atat in domeniul politist (comparabila cu Cosma Brasoveanu) (cu Melania cu Mirciulica al ei, cu locotenentul Dobre, cu „elefantul alb”) cat si in domeniul istoric (comparabila cu Ioan Dan) (cu logofatul Andronic).

    Ce ar mai trebui (in opinia mea) sa figureze in „inventar”: o scula taioasa (forfecuta, ghilotina, cutter, briceag), un dispozitiv de aprins (chibrit, bricheta) (chiar si pt nefumatori), un mic notes pe care sa poti nota ceva (inclusiv pt a inmana cuiva o notita), 2 – 3 ace de siguranta (pt cazul ca se rupe un nasture, se blocheaza/smulge un fermoar, etc), un mic pieptene, eventual o oglinjoara si cateva „inele” de cauciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *