Hrană pentru nevoiași

Promisesem unei cititoare că o să creez o nouă categorie ( a dracu cât de inspirată sunt ! ) numită ”Oportunități”. Aici o să scriu despre tot ce mi se pare că poate fi profitat de către toate categoriile de cititori, despre evenimente la care pot participa timișorenii, studenți sau nu, despre proiecte, voluntariat și alte cele. Oportunități de orice fel, ce mi se pare important sau de interes mai mare, chiar și pentru mine, aștern aici. Îmi pare rău pentru cei care nu sunt din Timișoara, de cele mai multe ori veți citi despre lucruri la care nu prea aveți cum să ajungeți. Cum este și cazul de față.

Există, în Timișoara, un Centru de Tranzit în Regim de Urgență, pentru imigranți / azili politici. Statul le dă, ghici ciupercă ce, 3,5 RON pe zi pentru hrană. Bestial ! Așa că niște oameni s-au gândit să strângă donații de produse alimentare neperisabile pentru aceste aproximativ 60 de persoane.

Unde ? Scârț, loc lejer, strada Zoe cum o iei din Bălcescu spre Piața Maria, imediat la dreapta. Când ? În 30 aprilie, pe Facebook scrie 2 p.m. – 4 p.m. – atunci o fi !

Așa că, timișoreni dragi, dacă doriți să dați o mână de ajutor acestor oameni care își vor găti singuri produsele pe care voi le aduceți, sunteți bine primiți. Datele de contact, pentru mai multe informații ( sper să nu mă înjure nimeni ) ale persoanelor care se ocupă de asta sunt: Marcu Vlad – 0727.761.846, respectiv Mihai Tinca-0731.149.859 sau 0755.374.665.

De asemenea, am mai citit odată un articol interesant despre acești ”străini”, care mi-a plăcut foarte mult, vă recomand să-l citiți, e o perspectivă subiectivă a unei persoane care s-a întâlnit cu acești oameni.

Mulțumesc !

*ăsta e unul din momentele în care regret din plin că nu mă citește mai multă lume …

**de asemenea, dacă sunteți în cunoștință de cauză despre o casă de copii, orfelinat, centru etc. etc. ce are nevoie de o persoană pentru a citi cărți copiilor … spuneți-mi dacă știți ceva, vă rog, aș dori să fiu eu persoana aia.

5 comentarii

 1. Fain ca implici oamenii in proiecte umanitare. Bravos. Faza cu cititul cartilor este ca vei fi chemata in atatea locuri incat nici nu vei sti ce sa faci :)) Succes.

 2. Iti multumesc, in primul rand, pentru faza cu „traznaile” din sculptura si ti-as sugera sa contactezi tu insati o Casa de copii. Va fi mai bine pentru inceput, pentru ca astfel vei putea avea un acces mai usor (sa nu fie foarte departe), plus ca nu ai nimic de pierdut, cine va fi interesat, va raspunde afirmativ.

 3. Hello,

  Multumim pentru faptul ca ai mediatizat actiunea umanitara”Hrana pentru nevoiasi”, facem tot posibilul sa ajutam acesti oameni si pe zi ce trece vad ca tot mai multi oameni cu suflet aleg sa ajute semenii lor. E un lucru de apreciat.

  Ne vedem sambata la Scart !

  O zi frumoasa, Vlad

  1. Bună, Vlad, cu mare drag am scris despre asta … nu e cine știe ce mediatizare, dar sper că mesajul a ajuns unde trebuie. 🙂
   Ne vedem sau nu, pentru că de la 1 la 4 trebuie să fiu în alt loc ( e musai ) și probabil că voi lăsa alimentele acolo, la Scârț, urmând ca ei să vi le dea vouă când veniți sau na, nu cunosc procedura. 🙂
   Numai bine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *