Hai cu mingea !

Să vă spun ceva !

….

Tâc tâc tâc … ceva ce știați, bineînțeles. Io nu-s o blogger-iță mare. Nici nu vreau să fiu mare, vreau doar să mă citească oamenii, observați diferența. Așa că îmi înțelegeți stupoarea când am văzut în inbox-ul adresei mele atașate blogului ( o găsiți, dacă știți unde să vă uitați ) un mail de la chinezu. M-am gândit inițial că-i spam sau ceva, deși nu-l știu de fire ”spammer”. Bine, ”știu” … că nu-l știu, îl citesc din când în când, dar nu comentez. ( foarte rar ) Dar ceva e sigur: că îl apreciez, mi se pare unul din cei mai naturali și fără fițe blogger-i din RO. Și accentul lui e bestial. :)) Dar nu era spam, cică saluta Timișoara … mă uit la ”To” .. văd doar adresa mea, zic … no, și dacă-i vreo șmecherie la mijloc, hai să citesc, ce pisici ! Nașpa că mi-o plăcut. :))

Despre ce-i vorba, dară, să nu tot ocolesc atâta. Ați văzut și voi ce-a făcut România cu Bosnia, da ? No comment. Buun … și pentru că toată lumea probabil că e ”down” acum, hai să învigorăm puțin atmosfera din fotbalul românesc, cu tot ce implică el. Drumul Mingii înseamnă pasiune pentru fotbal. 🙂 Drumul mingii înseamnă 2400 km, la picior cu mingea cu care se va juca finala Cupei României în 25 mai la Brașov. Drumul mingii înseamnăăăă, o oportunitate pentru voi, iubitori de fotbal ! ( că tot vă ziceam de oportunități )

Evident că totul începe de la ”frunce”, așa că dragii mei timișoreni, pasionați de fussball … aveți ocazia să fiți printre cei care vor porni primii cu mingea magică, 2,5 km pe cap de participant ( nu alergați, ci mergeți, dacă bine am înțeles ). Stați să vă dau mai multe informații, că mi-o atașat chinezu un întreg comunicat. Deci așa … Se începe din Timișoara, în 16 aprilie și următorul oraș de la noi e Lugoj. Dup-aia se merge în felul următor: Craiova, Piteşti, Brăila, Galaţi, Piatra Neamţ, Bistriţa și în final, Brașov. Aveți o hartă pe site, puteți să vă alegeți singuri traseele și să le și vedeți, pentru că suporterii sunt și cei de pe margine, dacă sunteți prin oraș în perioada aia, ar fi frumos să vă alăturați. 😀

Un alt evident e că nu îi îndemn doar pe timișoreni să se înscrie ( George, știu că vrei, hai, convinge-i și pe Buga și pe Alex 😛 ), ci și pe voi, dacă simțiți că vreți și că puteți. O să îi întâlniți ( sper ) pe Belodedici, Cămătaru ( nu Nuțu, da ? ), Bumbescu, Balaci, Cârțu și ”alte legende locale”, care susțin evenimentele Drumului Mingii. Până și mama a auzit de oamenii ăștia. 🙂 Io nu am auzit de toți, dar mama vă zic sigur că da, că am întrebat-o.

Îs doar 1000 participanți. Ca să fiți printre ei ar fi indicat ( nu trebuie, numa dacă vreți ) să vă creați un cont pe site-ul fotbaladevărat, să vă completați, bineînțeles, datele în profilul respectiv … să vă alegeți părticica voastră de drum, scrieți motivația șiiiii … partea cea mai ”distractivă” .. să vă promovați, ca să strângeți puncte ! Dacă aveți întrebări … să curgă berea ! Ăăăă întrebările :P.

Și dacă tot am zis de motivație ( alo, mai sunteți pe fir ? ) să vă zic și scopul campaniei ăsteia, organizată de, vai, cum am putut să uit ?? Timișoreana ! ( sper să nu mă bată nimeni că am lăsat la sfârșit ”micul” detaliu ) Suporterii, iubitorii fotbalului, demonstrează, prin asta, că își doresc, citez, fairplay, dedicare și pasiune atât pe teren, cât și în tribunele stadioanelor, am încheiat citatul. Sună bine, dar în practică să vedeți ce bine o să fie ! 🙂 Mai ales dacă apuc și io o bere la evenimentul de deschidere. :)) Glumesc, no, dar îi o bună ocazie să revigorăm puțin atmosfera fotbalului românesc, nu ?

Ce ziceți, are you all in ? 😀 Știu că am printre cititorii mei oameni cărora le place fotbalul, așa-i, așa-i ? … Eu-s cu baschetul mai mult, știți asta deja, dar nu mă deranjează nici fotbalul, asta în caz că vă interesează să știți cum dumnezo am scris fix eu fix articol despre fotbal. Știu regulile, mă uit când îs meciuri foarte importante și țin cu Real Madrid. Na ! :))

ȘI NUUUU, nu m-a plătit nimeni să scriu despre Drumul Mingii, dacă v-ați gândit că gata, o luai pe arătură. Îmi place inițiativa, îmi place chinezu și dacă e un lucru ce merită … de ce să nu ”mă alătur” ? Mai ales că e mândria cu Timișoara … toate la un loc, ce să mai. 😀 No, acuma hai cu mingea !

P.S. Sorry, chinezu, nu poci să pun banner, n-am cum.

0 comentarii

      1. Cum de ce? Pentru ca ai si promovat evenimentul si am vazut ca iti plac lucrurile de genul asta, evenimentele cultural-sportive din orasul/judetul in care locuiesti.
        De ce sa nu apara o actulizare la articol cu tine si mingea? 🙂

  1. Salutari din Spania si felicitari pentru prezenta in campanie. Bucuros sa te am in aceeasi caruta cu chinezu si ceilalti. La bere, fotbal si bloguri inainte. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *