Eye kill sau Ține-ți câinele în lesă!

Ca să diminuez puțin din tristețea și seriozitatea articolului precedent, vă povestesc ceva haios:P.

În zona în care locuiesc eu în Timișoara – una destul de bună, chiar – există un cuplu format dintr-un el și o ea, desigur. Amândoi sunt un pic grăsuți, mai mult ea e cam bondoacă și, drept să zic ( Doamne iartă-mă ), urâțică. Care este problema ? Prietenul ei se tot uită după mine. :))))

Nu că m-ar deranja, că oricum n-are ”acces” la mine. Dar când sunt ei împreună și trec și eu pe lângă ei, el, invariabil, se uită și eaaaaaa îmi trage mie priviri ucigașe, de parcă EU sunt de vină că iubitul se holbează la mine! Oricum mă comport ca și când nimic nu s-ar întâmpla, ba chiar îi și trag ei o privire de-aia cu sprânceana ridicată .. pff! Îmi vine să-i spun să-și țină câinele în lesă, că îi curg balele…

Totuși, într-o zi ne-am întâlnit doar noi două la semafor, eu pe o parte a străzii, ea pe cealaltă parte. Se face verde și trecem una pe lângă alta … ea îmi dă privirea de ”tâmpito, tu îl faci pe prietenul meu să se uite la tine”, iar euuuuu am ”pălmuit-o” cu intensitatea privirii mele ( pur și simplu nu mi-am luat ochii de pe fața ei ) disprețuitoare. A fost ”eye kill”. Eu am câștigat. :)) E o prostie să mă ”bucur” din asemenea mărunțișuri, dar deh, între fete e altceva … I am alpha!! :)) Gata, asta a fost tot. 😛

0 comentarii

 1. Privirile ucigase pe care le trimiti … le trimiti in sens gresit. Altul ar trebui sa fie destinatarul. Nu de alta, dar tipul vad ca pica nevinovat in faza asta, desi el e singurul „vinovat”. In fond, el face doua persoane sa se simta prost, doar pentru ca nu priveste naiba pe unde merge ! Ba chiar obligatia pe care o are vis a vis de prietena lui, de a nu o face sa se simta rau, este mult mai mare fata de cea pe care o are fata de tine.
  Fa-te ca nu-i vezi deloc, eu asa as zice.

  1. Normal că el e singurul vinovat, dar pe mine amândoi mă distrează. 😛 Că el e prost … nu e problema mea.
   Dar cred că trec pe modul: ignorare, cum bine zici. Că dup-aia se întâmplă ce zice Mâzgălică mai jos..

 2. Si eu zic ca vinovatul este el. Iar fata de la semafor ar face mai bine sa aiba o discutie lamuritoare cu prietenul ei, in loc sa-ti arunce tie priviri ucigatoare.

 3. Cine știe ce povești i-a spus ei :)): „iubirea mea, o vezi pe tipa aia? De fiecare dată când trec pe lângă ea, e în stare să se suie pe mine. Odată chiar m-a urmărit până în scara blocului zicându-mi că e înnebunită după mine.”
  Deci nu e exclus ca vreodată să te oprească pe stradă și să-ți spună să-i lasi prietenul în pace 🙂

  1. Eu nu cred că își spun astfel de povești, sincer, probabil ea ( adică sigur ) i-o fi atras atenția de câteva ori să nu se mai holbe și gata, că de văzut împreună, împreună îi văd .. și își și plimbă câinele amândoi, deci na. :))
   Dar oricum, o să iau aminte la ce mi-ai spus, că la asta chiar nu m-am gândit. Și bine-ai venit, Mâzgălică 🙂

 4. Sunt oarecum amuzante situatiile astea, Misce 😛 Si intr-adevar nu e vina ta ca iubitul ei se uita dupa tine, mereu m-a intrigat directia inspre care isi revarsa naduful unele persoane geloase.
  Pe de alta parte, s-ar putea si ca Mazgalica sa aiba dreptate. Stiam un caz concret, fost coleg de liceu. Avea o prietena mega-geloasa (iar el ii si alimenta gelozia), si mereu dadea vina pe fetele ce ,,roiau” in jurul lui (sau nu). El era adoratul, iar fetele erau trase de par :))

  Tactica mea e ignorarea deplina. Cand vad pe strada un cuplu, si observ chiar si fugitiv ca el ma priveste, instant privesc cat de ,,in gol” pot :)) Daca il privesti pe el, sau chiar doar pe ea, nu faci decat sa alimentezi gelozia. Dar ma amuza tactica ta, in acest caz particular :))

  1. Bineînțeles că sunt haioase, iar eu am făcut totul să pară și mai și decât este, că doar e un text cu scopul de a amuza 😛
   Dar o să iau seama la ce mi-a spus Mâzgălică, e drept. 😀

 5. Ehhhhh……ce-i frumos, si lui Dumnezeu ii place. Daca e vorba doar de niste simple ocheade, nu cred ca trebuie facut atâta caz. Când nu ne va mai interesa, inseamna ca suntem morti.

  Pe de alta parte, n-am inteles foarte exact….pâna la urma e vorba si de un câine? Daca da, poti face urmatoarea chestie când te mai intâlnesti cu ei (si cu câinele, desigur). Te apleci, mângâi dragastos câinele si ii spui LUI:
  – Vai ce câine dragalas, ce numar de telefon are?

  Dupa care vii pe blog si ne spui ce s-a mai intâmplat 🙂

  1. :))) Bineînțeles, Dragoș, tu cu umorul tău caracteristic. 😀
   N-am făcut caz, pur și simplu am hiperbolizat o situație ce mi se părea comică. 😛
   Da, culmea că e vorba și de un câine, cei doi își plimbă deseori câinele …
   Eu cred că nu mai supraviețuiesc dacă fac faza aia :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *