Era și timpul

Dragi cititori și răscititori, ne-am citit în ultimul timp de ne-am rupt șalele… dar nu-i nimic! 🙂 M-am întors și eu în țară și o să rămân pentru ceva vreme, așa că lucrurile vor reveni și aici încet la normal.
Am schimbat cam tot conceptul de ”Miscellaneous”, după cum poate observați, și cred că e datoria mea să vă și anunț de ce. Anul acesta împlinesc 24 de ani și chiar nu mai am timp de pierdut cu identități ciudate pe internetul ăsta oricum dubios. Nu mai am răbdare cu unele copilării și limbaje codate. Ce-a fost a trecut frumos, acum va începe o nouă ”eră”. Era din ”era și timpul”.
Am decis așadar să fiu doar eu și gata. ”Poveștile omenești” sunt ale mele și ale voastre. ”Pe cerdac” – pentru că e știți cum era la țară, pe vremuri, când stăteai afară pe prispă și poate mai treceau vecinii, schimbai o vorbă… acesta e cerdacul meu și sper să schimb o vorbă, două, cu voi. Și îmi place cuvântul! O să revin mâine cu un articol despre primele lucruri pe care le-am făcut când m-am întors în România! 🙂
Sper să ne auzim cu bine!
P.S. Mă voi strădui și să-mi controlez vocabularul cât de mult pot, să fie decent, cum se cuvine unei domnișoare. Nu e o promisiune, totuși.
941230_10200226595254258_204845290_n

4 comentarii

  1. A trecut ceva vreme, dar să-ți spun și eu (oficial, hihi) bun venit înapoi! 🙂
    Schimbările ne fac bine uneori, iar pasul ăsta de l-ai făcut acum cu blogul cred că îți simplifică existența :))
    Eu rămân colorbliss și Iulia deopotrivă. Încă sunt într-un fel de semi-anonimat. Nu mă deranjează dacă unii cunoscuți îmi citesc blogul, dar parcă nici n-aș da anunț că am blog, să nu afle prea multă lume dintr-o dată și să mă simt copleșită 🙂 Nu știu dacă are sens. Poate-mi fac curaj și îți urmez exemplul.

    1. Mulțumesc, Iulia:P Îmi simplifică existența mult, mai ales pentru că mi-am dat seama că hey, nu vreau să renunț la scris și da, sunt narcisistă, vreau ca lumea să asocieze scrisul meu cu persoana mea… Dacă nu simți că vrei la fel, nu trebuie să-mi urmezi exemplul. 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *