De sezon blogosferic

Nu se putea să încep anul și să nu primesc lepșe, desigur. 😀 Una din ele vine de la Ștrumfița cu eșarfă, a doua pe care o primesc de la ea, iei 😀 și mă invită să scriu câteceva despre mine. Hmmm … ! Fie.

SUNT: multilaterală, pretențioasă, bună, răutăcioasă, serioasă, simpatică ( ? ), ironică, răzbunătoare, blândă, zâmbitoare, melancolică, toate astea uneori. Adică Miscellaneous.

AȘ VREA: Ohoooo, consultați Wish List-ul. 😛 Eh, aș vrea să văd aurora boreală, să asist la ceremonia ceaiului în Japonia, să mă rad în cap înainte să plec în Africa … etc. 😛

PĂSTREZ: De anul trecut, toate bonurile care mi s-au dat vreodată, precum și biletele de film. Păstrez și baterii, șervețele, caiete și carnețele, obiecte din liceu sau din gimnaziu, cu semnificație aparte, inclusiv carnete de note, mărțișoare … sunt o strângătoare, ce pot să zic. :))

MI-AȘ FI DORIT: Hmm … n-aș putea spune cu exactitate. Dacă mi-aș fi dorit ca ceva să se schimbe, ar fi însemnat automat modificarea, prin efectul domino, acțiunilor de după sau influenței pe care am avut-o după ce s-a întâmplat, bun sau rău. Deci nu răspund la asta momentan.

NU-MI PLACE: Să știu că pierd timpul, să mă enerveze ceva fără ca eu să pot face ceva împotriva lui și să ies din zona mea de confort. O să vă explic odată cum vine asta.

MĂ TEM: De gândaci, doar v-am spus. :))

AUD: Alanis Morisette pe repeat cu John Mayer. Nu glumesc, tot alternez melodiile lor, am o pată mare și neagră, ca o gaură din Univers, pentru ei.

ÎMI PARE RĂU: Că am rănit voit pe cineva, și apoi am regretat, după mult timp, ca o proastă. Unul din cele mai mari regrete ale mele.

ÎMI PLACE: înghețata :D, să mă uit la filme, să merg pe jos ( când am dispoziție ), să mă plimb în locul meu preferat de pe Bega, să ascult muzică, să scriu, să mă minunez, să călătoresc. Îmi plac foarte multe lucruri.

NU SUNT: Întotdeauna inventivă și creativă, din păcate. Dar ce să-i faci, c’est la vie.

DANSEZ: Din topor, aș zice. Prietena mea Andreea, dimpotrivă, ar spune că mi-am îmbunătățit stilul. Hmm … oricum plănuiesc să mă șlefuiesc puțin pe la dansurile de societate, în viitorul apropiat.

CÂNT: Nu cânt, fraților, nu cânt. Sau cânt precum struțul, na. Mi-ar fi plăcut enorm să am voce frumoasă, să-i fac pe oameni să tremure cu cântatul meu, dar n-am talent, deci fail și aici.

NICIODATĂ: Nu știu ce să răspund aici.

RAR: Îmi încalc UNELE principii.

PLÂNG: Ca o proastă mică la filmele emoționante, care nu trebuie neapărat să fie de dragoste, să știți. Se poate plânge și la un film impresionant dramatic.

SUNT CONFUZĂ: În ceea ce-i privește pe alții. Eu în legătură cu mine nu sunt, doar cu alții și cu atitudinile lor, pe care nu le afișează întotdeauna, prin urmare îmi e greu să citesc ce vor cu adevărat și o dau în bară în două feluri, în situația asta: ori mă avânt ca veverița-n copac, ori mă retrag și ignor complet tot. În ambele cazuri am de pierdut. Mie-mi plac certitudinile, așadar lipsa lor mă face confuză.

AM NEVOIE: Eh. 🙂

AR TREBUI: Să îmi organizez mai bine timpul. :))

AȘ PUTEA: Să bat la pas toată lumea și să nu mă satur.

Fiind leapșă se presupune că ar trebui să o dau mai departe … ei bine, eu o arunc în aer, să vedem cine-o prinde. Încă o zi în care ați mai învățat ceva despre mine, nu-i bine, nu-i bine. :))

12 comentarii

   1. Poi nu stiu e chiar fain…sa ai intotdeauna idei noi, sa inventezi ceva iesit din tipar…sa fi cea care da startul…e chiar un talent…:d

 1. Chiar am mai aflat cateva chestii despre tine ;)) – cum ar fi faptul ca vrei sa te razi in cap inainte sa mergi in Africa (am recitit sintagma, caci constientul nu a procesat informatia initial 🙂 )
  Esti simpatica, da, da.
  Daaa, ai dreptate in ceea ce priveste filmele emotionante. Eu mai degraba plang la un Braveheart/Gladiator decat la un film de dragoste..
  p.s nu e nimic rusinos in a plange la filme. Toti o facem, in momentele noastre sensibile.

 2. Hii, e putin dus la extreme.. nu imi pot imagina. Tu esti fata cu… parul! :))
  Cat despre inventivitate si creativitate, eu ti le-am observat din plin,nu te poti plange 😛 🙂

  1. Știu, știu, chiar îmi doresc păr lung. Dar îmi doresc și să mă rad în cap. 😛 Și asta se potrivește expediției mele în Africa. :))
   Hmmm … aici pe blog poate că sunt, poate pentru că e vorba despre mine, dar în realitate să știi că nu prea am idei sau nu contribui cu mare lucru la un proiect în echipă sau din astea. 🙂

     1. si mie imi place parul meu, dar nah.miscelioara tu esti fata si nah..nu porti caciula, sau da?

      nu e nimic rau in faptul ca plangi uneori la filme.rau e cand ai vrea sa plangi si nu poti :))e bine sa te eliberezi de emotii, sa nu ti in tine…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *