Citiți și comentariile

Na că nu scriu numai compuneri haioase pe acest blog, mai dau și-nțelepciuni din când în când.
Vorbeam cu un bun prieten zilele astea, că îmi dăduse să citesc un articol și l-am întrebat dacă a citit și comentariile, a zis că nu. Mi-am amintit că deseori întreb oamenii dacă se uită peste ele și de cele mai multe ori răspunsurile sunt negative. Eu mereu le citesc și vă spun și de ce și mai ales de ce să o faceți și voi. Dacă vreți, normal, n-am cum să vă oblig. Din păcate. Cu lanțu de fier.
În primul rând, oamenii de obicei citesc un articol pentru că vor să se informeze, pentru că e amuzant, pentru că vor o părere asupra unui lucru. După ce citim un articol ori ne întărim mai bine propria noastră opinie, ori ne-o schimbăm pe baza a ce este scris acolo.
Ei bine, dragilor, comentariile sunt o comoară subestimată. Spun asta pentru că deseori conțin informații care completează articolul, informații care dezmint articolul, oameni care au mai trecut prin X experiențe și empatizează, unele sunt pur și simplu haioase, au niște replici oamenii de stau uneori și mă minunez, râzând, cât de amuzanți și creativi sunt unii.
Dar cel mai fain e că vezi cum gândesc oamenii cu privire la diverse subiecte. Rareori citesc 2-3 comentarii la fel … și asta îmi place cel mai mult, că pot să îmi cizelez propria mea opinie citind și articolul și adăugirile participanților. 
Cam așa. Eu nu prea am comentarii, deci aici nu aveți ce citi, dar pe viitor, poate, ați vrea să țineți cont de asta, dacă vreți să treceți prin filtrul vostru și alte păreri. 😀 V-am pupaaat!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *