Ce îi face pe bărbați să … cele două cuvinte

Ce să fac dacă „timpul nu are răbdare cu mine” ? Țineți-mi pumnii că mâine am un test la conta, sper să fie bine. Până atunci, vă invit să citiți ceva inedit … despre ce îi face pe bărbați să se îndrăgostească, articol scris în paralel de un bărbat și de o femeie. 🙂 ( mulțam, Raka )

Printre altele, puteți să răspundeți și aici, dacă doriți. Aaa sau pot să întreb mai urât, așa, dacă bărbații se MAI îndrăgostesc ? 😛

0 comentarii

  1. barbatii/baietii se indragostesc cam de cine nu trebuie.ce sa zic si eu, hormonii poate.la baietii e mai greu si mai adolescentin.barbatii pe care puicutele in ziua de azi ii viseaza sunt in general niste cretini cu masina neagra si tricou peste burtica.cat de hidos poate doamne sa fie….chiar asa sa se duca pe apa sambetei societatea?inteleg si eu ca dragostea trece si prin stomac, din pacate fetele nu mai cauta dragostea..iar genul masculin cauta o combinatie intre sex machine si pustoaica naiva din liceu.

    succes 🙂

  2. Ba se mai si indragostesc dar multi dintre ei se feresc sa arate/ sa se manifeste ca un indragostit si in afara relatiei pentru ca vad in asta mai degraba o slabiciune, o chestie care nu se impaca cu statutul de barbat.

  3. Sigur ca da .
    Si o ibesc pe cea aleasa 😛 depinde de gradul de maturitate..mai greu este sa recunoasca ..dar asta intra in alta categiorie .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *