Așa să ne amintim vara

Dacă mai demult v-am ”dăruit” 8 fotografii frumoase de toamnă, acum o să fac același lucru și pentru vară, dar în 14 ipostaze deosebite. Vara asta chiar am simțit-o ca fiind plină … nu ca în alte dăți. 🙂 2011 e alt an în care am iubit vara, iar acei ani sunt rari. Pentru voi cum a fost ? 

  

  

  

  

  

  

 

0 comentarii

  1. Nu pot sa cred! Incredibila coincidenta…parca pozele tale sunt mai frumoase decat ale mele. 😀 Stii, pana la urma asta nu face decat sa demonstreze cat de minunata e vara…
    Chiar si la faza cu ipostazele ne-am potrivit si eu am ales acelasi termen.:))
    Ultima poza imi e atat de familiara, o am si eu in calculator, am folosit-o cu alta ocazie, cred ca iti aduci aminte, ca ai comentat acel articol. Number 9, unul din preferatele mele, l-am recitit de curand.
    Mi-am achizitionat si eu vara asta niste ochelari de soare cu rama alba…exact ca cei din poza ta. 😛

  2. Mmmm… ce imagini frumoase! Ai reusit sa surprinzi vara in multe ipostaze, intr-adevar 🙂 Imi place fotografia a doua, cea cu spicele si floarea de mac… Toate sunt superbe de altfel, vara cea torida din lanurile de grau, vara verde de pe campuri, vara exotica a plajelor, scoicilor si valurilor marii si, mai ales, vara copilariei… 😀

  3. Foarte frumoase si expresive pozele. Dar eu astept cu ataaata nerabdare peisajele de toamna incat nu pot sa nu ma las influentata de preferinte si sa spun „mult mai faine sunt cele tomnatice”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *