8 martie cu trandafiri

Cu întârziere, urez și eu femeilor pe care le cunosc, dar și femeilor în general, nu să fie puțin mai inteligente, cum am scris pe Facebook … :))) ci să fie femei, să se răsfețe, să iubească, să nu plângă, să fie tari, să fie blânde, duioase, drăgăstoase ( azi o proastă umbla cu prietenul ei pe stradă și îi zicea răspicat tipului că nu vrea să-l ia de mână – WTF ?? ) și da, mai chibzuite.

Știți că eu iubesc femeile, dar asta nu înseamnă că o să le ridic în slăvi de fiecare dată, căci îmi place să cred că sunt relativ neutră, și bărbații, trebuie să recunosc, au și ei dreptatea lor. 🙂 Dar să nu trec pe malul celălalt, totuși, pentru că azi e ziua rezervată femeilor, surorilor, verișoarelor, bunicelor, nepoatelor, cumnatelor etc. și mai ales mamelor. Pentru că îmi plac foarte mult trandafirii roșii și albi, darul meu pentru voi astăzi sunt câteva fotografii frumoase, care sper că o să vă încânte și pe voi. Așa, ca de la Miscellaneous la cititoarele ei dragi. Vă pup !

0 comentarii

 1. La Multi ani tie si mamei tale! Trandafirii alesi sunt minunati, un adevarat spectacol aici pe blogul tau. 🙂
  PS
  Nu am inteles prea bine, cand au barbatii dreptate? 😯

 2. Foarte frumosi trandafirii alesi de tine! La Multi Ani, Misce draga!! :*:*:* Indemnurile tale sunt cat se poate de bune si demne de urmat 🙂 Te puuup :*:*

 3. Eu nu fac cadouri de 8 martie, nu de-alta, da’ nu vreau sa va discriminez 😀 .
  Tipa aia de ai zis ca ai vazut-o pe strada merita pumni in uger.

 4. Îţi spun şi eu „La mulţi ani! cu un pic de întârziere. Să ai o primăvară frumoooasăăă! 😀

  P.S. Ai o leapşa la mine pe blog, dacă vrei să o preiei 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *