5 ani de miscellaneousială

Normal că doar eu puteam să scriu așa un cuvânt, mi-am inventat propriul vocabular, ce să mai… În fiiiine:)
Dragi cocostârci, iată că blogul meu minunat împlinește 5 ani. Nu i-am făcut tort, că-i mai trebuie dietă, poate așa mă apuc și eu.
Îmi amintesc cum am început – timid, cu câteva poezii, apoi cu ceva frustrări legate de cei care nu folosesc corect ”decât”, mai o recenzie de film, mai o recomandare de carte…că am ajuns să îmi scriu viața în acest blog. E drept că în ultimii 2 ani nu am avut o activitate demnă de un adevărat ”blogger”, dar ce-s eu, blogger? Eu sunt Miscellaneous.
Am scris articole de la căutări haioase care duc la blogul meu până la tururi virtuale în locuri exotice și despre care lumea poate nu a auzit atât de mult.
Despre femei și bărbați, evenimente la care am participat, pisici, cum am făcut pipi pe mine într-o excursie, pe care actrițe le consider frumoase, că mi-e frică de gândaci sau de ce nu mai vreau vreodată să merg la circ și tooot așa …
Și ”Welcome to the machine” a fost martor al schimbării persoanei mele timp de 5 ani… de când am terminat liceul și până acum🙂 Uf, ce vremuri!
N-o să renunț la blog. Am scrisul în sânge și știu asta – trebuie să mă disciplinez, poate, mai mult – adică sigur! Am promis deseori că ”revin” așa cum trebuie și îmi cer iertare de la cei ce se așteptau să scriu cu consecvență, cum i-am obișnuit. Acum nu mai promit nimic… e doar o realitate: nu mă las de scris.
Cam asta. Sper să ne citim și peste 5 ani … eu tot aici voi fi, la fel de miscellaneous.
V-am pupat :*
DSCN6746

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *