1000 și una oportunități pentru tinerii studenți

Titlul e pe bune – o să vă scriu despre puzderia de oportunități și evenimente la care puteți participa în următoarea perioadă – NUMAI PENTRU VOI, cei care mă citiți și sunteți studenți în Timișoara, dar nu numai, dacă mă mai citește naibii cineva:). Așa că ciuliți bine urechile, aveți de unde alege – mai ales că toate evenimentele sunt gratis, în puii mei!!

Joi, 26.04.2012, la ora 18:00 în Aula Magna la Universitatea de Vest este un eveniment AIESEC de promovare a internship-urilor internaționale pe care le oferim, voluntariat, timp de 6-8 săptămâni, sau plătite, timp de minim 6 luni, într-una din cele peste 110 țări în care e prezentă organizația. Dacă vreți să faceți ceva fain în vara asta sau dacă vă gândiți să plecați pe un loc de muncă serios, în străinătate, vă invit la acest eveniment ca să aflați mai multe.

Tot joi, dar în 9 mai, KPMG și același AIESEC vă invită la o zi de ateliere pe teme de consultanță financiară, audit și soft skills. Este un eveniment special creat pentru cei care vor să știe cum se lucrează în aceste domenii. Se adresează studenților în ultimul an de facultate sau care sunt la Master și doresc să înțeleagă în mod practic ce înseamnă să fii consultant sau auditor, și care sunt abilitățile necesare pentru a reuși în aceste profesii.
Ca să vă înscrieți, trebuie să trimiteți la adresele hr@kpmg.ro și zsoltdudas@gmail.com un CV însoțit de o scrisoare de intenție în limba engleză ( maxim 150 de cuvinte ), în care să motivați de ce vă doriți să participați la aceste workshop-uri. Data limită de înscriere e 2 mai!!!!

Mai sunt 2 evenimente, unul ce îl va avea ca principal speaker pe Jim Bagnola și un alt workshop ținut de Smart Cube, tot în Timișoara, dar despre ele o să vă scriu când o să am mai multe detalii. Vă rog să promovați și voi aceste oportunități, chiar dacă nu vă vizează neapărat direct, poate aveți cunoștințe care se încadrează în publicul nostru țintă și ar fi interesate. Vă mulțumesc frumos:) 

0 comentarii

 1. Multumim pentru mentionarea evenimentului cu Jim Bagnola. Iata si mai multe detalii:

  Becoming a Professional Human Being- o nouă viziune pentru managerii timișoreni,

  in data de 18 mai, ora 9.30, hotel Angellis din Timisoara

  Evenimentul de tip curs open , va fi sustinut de Jim Bagnola, reputat expert internațional în domeniul leadership-ului.

  Printre temele abordate: cum crești creativitatea și implicarea celorlalți, limbajul ca instrument de motivare, gândirea neproductivă și antidotul psihologic, strategii eficiente de leadership.
  Cursul este dedicat managerilor care își doresc eficientizarea activității și creșterea productivității propriilor echipe. Prin conținutul puternic, Jim Bagnola îndrumă participanții să își dezvolte
  tipare de gândire care duc la creșterea capacităților de manageri și a siguranței de sine. Aceștia vor descoperi șapte secrete pentru dezvoltarea personală și tehnici de încurajare a asumării riscurilor.

  Scopul final este acela de a schimba mentălițățile managerilor români și de a-i ajuta să conștientizeze că ei sunt primii beneficiari ai propriului limbaj și comportament.

  Angajații își părăsesc superiorii, nu companiile. Când lucrează pentru un șef pe care nu îl plac, subalternii devin
  cu 50% mai puțin productivi și cu 44% mai puțin profitabili.

  * Pentru informații suplimentare, va invitam sa intrati pe site-ul http://www.jimbagnola.ro/timisoara-2/

  presa are acces liber la eveniment. Jim Bagnola va răspunde întrebărilor,in ziua evenimentului (18.aprilie), începând cu ora 9.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *