Visele durează ?

Oare cât durează un vis ? Când eşti în vis şi visezi, ţi se pare că poate … trec 5 minute, 10, sau că visezi de o oră, dar în timp real cum e ? A cercetat vreodată cineva asta ? Mi se pare fascinant cum poţi fii hmm… prezent în 2 locuri în acelaşi timp – în visul tău, zburdând prin câmpuri cu verdeaţă ( sau nu ) şi în realitate. Mă întreb însă cât durează să stai acolo, deşi poate nu există timp într`o reverie … mă ajută cineva ? Poate se ştie deja, şi eu sunt singura care nu a aflat încă. Dacă aflaţi, să mă anunţaţi şi pe mine, sunt tare curioasă.

0 comentarii

  1. Esti sigur ? Adica … e oficial, s`au facut studii pe chestia asta ? Nu vreau sa`mi spui date gresite :)) ! Pentru ca atunci ma intreb …. cum de unele „par” sa dureze mai mult, si altele mai putin ?

  2. da cand mori cum crezi ca e? eu nush ce sa zic… mi se pare greu de crezut ca noi nu mai gandim nimic dupa ce murim, mi se pare imposibil asa ceva. adica nu mai visam, nu mai….nimic… deci chiar nu pot sa imi dau seama cum se poate sa nu mai visezi nimic sau sa nu gandesti nimic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *