Trăiască mama și femeile – continuare

Dacă ați ajuns aici fără să citiți partea I, foarte rău. Întoarecerea ! Bun. Partea a doua se adresează tuturor femeilor din lumea asta, a căror zi … este azi. 🙂 La mulţi ani, aşadar! N`o să închei articolul, totuşi, pentru că mai am ceva de spus. Mie îmi plac femeile în general, şi părţii masculine din mine, şi părţii feminine … ambelor le plac femeile în general. Zic în general pentru că deşi ţin cu ele, nu mă pot abţine să nu mă gândesc că uneori sunt neghioabe şi uită că ele sunt femei. Le rog pe femei să nu se aranjeze doar de 8 martie, ci să aibă grijă de ele întotdeauna. Le sfătuiesc pe tipele băieţoase să renunţe la “şmecheriile” astea. Le mai sfătuiesc pe femeile generale să fie tolerante cu bărbaţii, dar să nu se lase supuse de ei. Peşti găseşti mulţi în baltă. Să fie mai puţin sâcâitoare, mai puţin stresate, să se bucure mai mult de faptul că sunt femei. Să încerce să se înţeleagă bine şi cu alte femei, şi să nu mai ducă lupte seculare una împotriva alteia.

Să fii femeie nu e nici uşor, nici greu. Asta, însă, nu înseamnă că femeile trebuie desconsiderate sau luate în derâdere. Femeile au muncit mult de`a lungul anilor pentru a se afirma, şi pentru a`şi câştiga drepturi pe care oricum le aveau. E bine că există o zi care să le reamintească bărbaţilor că mai există şi femei pe planeta asta. Femei care uneori le sunt mame, iubite, surori etc. Femeile sunt uneori sucite, cum sunt şi eu, dar asta nu le împiedică să fie „aproape perfecte”. Uneori sunt şi uşor de iubit. Alteori trebuie să le cucereşti prin intrarea secretă. Femeile sunt minunate, uşor nebune, disperate, blânde, temperamentale, ambiţioase, naive, inteligente şi lucrul care le uneşte e acela că au nevoie de atenţie. Asta e, aşa sunt ele, le place să fie în centrul atenţiei, să se simtă apreciate, iubite, respectate etc. Și bărbaţilor le place asta, dar ca să nu stric ziua, şi să las prioritate femeilor, o să dezvolt ideea într`un alt articol, pentru că am şi o propunere.

În concluzie, trăiască femeile! Ataşez şi un videoclip, cum se putea altfel ?, dar deşi am vrut să pun binecunoscuta “Have you ever really loved a woman”, m`am răzgândit. Melodia lui Florin Chilian e şi ea potrivită, şi videoclipul e foarte frumos conceput, şi îmi place foarte mult melodia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *