They love my blog

N-am mai primit de mult timp premii, însă cineva absolut Nice s-a gândit la mine și îi mulțumesc pentru asta. Iar ca să semnez ”de primire” trebuie să spun 10 lucruri care-mi plac. Nimic mai simplu.

1. Îmi place muzica. Foarte, foarte mult.
2. Îmi place să fiu sărutată pe frunte.
3. Îmi plac filmele și cărțile, nu m-aș sătura niciodată de ele.
4. Îmi place serialul One Tree Hill, singurul la care am fost coruptă să mă uit.
5. Îmi place să îmi fac bagajele înainte de a pleca undeva, știți, e senzația aia, și aici înglobez și că îmi plac călătoriile, ador să descopăr locuri noi, arhitecturi ori peisaje ce-ți taie respirația.
6. Îmi place să fiu voluntară.
7. Îmi plac pantofii ( am descoperit asta recent ) și accesoriile, gen eșarfe, cercei, brățări etc.
8. Îmi place primăvara.
9. Îmi place cum gătește mama.
10. Evident, îmi place să scriu. 🙂

Deja m-am gândit către cine merg premiile, sper să nu se supere nimeni … Oana Teodora Pop ( ea e noua mea ”achiziție” ), Grapefruits ( deși nu știu dacă n-a mai fost asta pe la ea ), Andrei Happy Day, Corina, i-l dau și lui Dojo, dar nu știu dacă o să-l primească, Carbon14 și desigur, nu el ci ”Altul”. Dacă le primiți, bine, dacă nu, nu-i nicio problemă, v-am ales pe voi pentru că desigur, îmi plac blogurile voastre și pentru că atunci când am primit alte premii sau lepșe, nu v-am nominalizat. 🙂

Încă o dată îi mulțumesc lui Nice … și iată premiile.

0 comentarii

 1. Ader la punctul nr. 5, mai ales la partea a doua, cea cu peisajele si arhitectura. 🙂 Sunt fana stradute inguste si romantice, ziduri legendare si cladiri in stil flamand. 🙂 🙂
  O curiozitate, tanara zambitoare cu umbrela de la avatar esti tu?

 2. Trebuie sa recunosc, de punctul 2 n-am mai auzit…Iar punctul 6 e perfect pentru mândra noastra patrie, care ar vrea sa ne transforme pe toti in voluntari.

  Siiii….pentru ca iti place muzica (si n-ai specificat genul, prin urmare inteleg ce vreau), uite aici o melodie deosebita; nu stiu de ce, dar titlul articolului tau mi-a adus aminte de ea.

 3. Hai ma, nu-mi spune ca nu-ti place Married with Children (sau Familia Bundy, cum s-a difuzat la noi). Ala si daca ar fi film mut, tot m-as strica de ras la el.
  Aaa, si-ti mai recomand The Big Bang Theory. 😀

 4. Ba da, ai dreptate, mi-a placut Familia Bundy, dar m-am referit mai mult la serialele ce se tot vehiculeaza. 😀 Am tot auzit de ”The Big Bang Theory” … mi s-a recomandat, multumesc, o sa ma gandesc. 😛

 5. Mulţumesc, Ancuţa! O să fac şi eu o decernare blog awards cât de curând, numa’ să-mi vină cheful şi astâmpărul, că to-oot umblu brambura de colo, colo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *