0 comentarii

  1. Da, si cand te gandesti ca sunt oameni care si-au petrecut toate vacantele, timp de 50 de ani, intr-un singur loc. Ma rog, sunt unii care mizeaza doar pe relaxare si confort. E pacat totusi sa ratezi atatea locuri frumoase…

  2. Exista firi… aventuroase, care mereu cauta si cerceteaza si scotocesc dupa ceva nou, fiind dispuse ca pt asta sa-si asume mai multe riscuri si eforturi – dintre acele persoane se aleg pionierii, cei care asigura mersul inainte. Aceasta caracteristica este cel mai accentuata in perioada adolescentei / tineretii si se atenueaza odata cu inaintarea in varsta si cu scaderea puterilor si abilitatilor – si cu acumularea responsabilitatilor.
    Si exista firi stabile si conservatoare, care stau bine infipte in „patratica” lor si nu se dau dusi de acolo – aceste persoane sunt cele care asigura stabilitatea si baza pt cautarile celorlalti.
    In baza acestei diversitati a firilor, nici nu suntem toti deodata in pericol sa pierim de riscuri, nici nu ramanem fara progres.
    Iar locurile frumoase nici nu raman nevizitate, nici nu sunt supraaglomerate de turisti. Cei din prima categorie tind (cel putin pana la o anumita varsta) sa-si faca fiecare concediu in alta parte, pt a vedea mereu ceva nou, pe cand cei din a doua categorie fac in adolescenta / tinerete cateva vacante / concedii in locuri diferite (daca primul loc vizitat nu este satisfacator – sau nu este suficient – pt ei), si isi aleg unul-doua asemenea locuri carora apoi le raman credinciosi, in principiu de la un moment dat vizitandu-le intr-una numai pe acelea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *