Retragere

Doresc să anunț, oficial, că mă retrag din competiția SuperBlog 2010. 🙂 Cred că este evident profilul meu necorespunzător acestui concurs, și ca să nu reprezinte un stres în plus, nu mai particip, pur și simplu. V-am și enervat destul pe voi ;)), îmi cer scuze pentru asta, n-o să se mai repete. De-acum o să scriu cum vreau eu și gata ! Succes tuturor celorlalți participanți … și cam atât.

0 comentarii

 1. Ah, era si cazul.
  Desi am discutat deja tema asta, nu ti-am mai mentionat ca eu ma cam alarmasem inainte sa imi explici tu despre ce e vorba. Ceva nu era fiziologic.
  Era clar ca faceai reclama si nu reuseam sa inteleg de ce faceai…ceea ce faceai.
  In ansamblu, ideile, temele…sunt grosolane, lipsite de fantezie…da !!! si poate domnii care se ocupa cu ce se ocupa nu isi dau seama dar devenise de-a dreptul penibil. Ma bucur ca ti-ai revenit la normal si astept cu drag ifosul tau zglobiu, spontan, sincer. Eu iti tin pumnii si te sustin. Pe un blog, pe strada, in casa proprie, la biroul de director sau spaland wc uri, tot omul, indiferent de cine este el, trebuie sa fie demn. Cine cere suprimarea demnitatii si incurajeaza prefacatoria, falsul si minciuna, e doar o nonvaloare. Sau un foarte bun agent de advertising.

 2. Sorry ca aud asta. Eu am stiut ca asta e reclama de la inceput si am adaptat articolele cat de mult am putut. Totusi nu vreau sa las premiul cel mare pe mana altora. Eu stiu ce e de facut cu un asemenea voucher. Cu putin efort pot spune ca te sitai linistit in top si luai si tu ceva. Si asa, daca toti care mai sunt participa la fiecar eproba tot iau ceva. Pacat. In orice caz, abia astept sa mai primesc in mail un nou articol marca Misc. Bafta.

 3. Te-a suparat punctul cela 😛 Ma asteptam sa fie punctate mai prost parerile sincere, dar nici chiar asa.

  Partea buna e ca o sa ai mai mult timp pentru alte lucruri. Mai importante 😉

 4. sincer nu stiu cati o sa termine concursul :))
  la fel am facut si eu anul trecut, dar anul asta vreau sa ma retrag definitiv, en-fan-fare, adica sa-l termin :))

   1. sunt 65 de bloguri ramase in concurs si deja au drumul la etapa 24; insa eu am doar 10 jurizate (tu 11, de ex). Se va mai schimba ordinea. cert e ca cei ramasi vom lua macar aia $100 (si voucher e bun HiHi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *