Pre-Webstock 2018 și ce fac acolo

Dragilor, să vă povestesc un pic despre Webstock, că vă anunțam săptămâna trecută pe Facebook că am fost acceptată ca blogger acreditat la această conferință ce se ține în București, în 5 Octombrie. 🙂 Cu toate că știu că mă urmăresc mulți oameni apropiați vârstei mele, am și o audiență mai înstrăinată de ce înseamnă ”social media, trend online” și alte asemenea cuvinte specifice. Încerc să explic cât mai simplu despre ce e vorba. 🙂

Întâi, cu sentimentalismele. Pentru mine înseamnă foarte mult că pot participa la această conferință, să ies din globul meu de sticlă frumoasă, provincială, și să mai învăț una, alta. Vreau nu vreau, port titlul acesta de blogger (cu jumătate de normă) cu mândrie, și încerc să-mi fac treaba cât de bine pot. Uneori îmi iasă, alteori nu – cred că mai am de muncă până să ajung acolo unde doresc. Totuși, un prim pas pentru mine înseamnă și să mă expun în alte locuri decât cele cunoscute, confortabile, și să ciulesc urechile și să-mi holbez ochii. Așadar, credeți-mă că sunt foarte entuziasmată de acest eveniment, pe care îl văd ca pe o oportunitate să devin un blogger mai bun și să învăț, învăț, învăț. Asta o să fac la Webstock.

Despre acesta, câteva vorbe. Este o conferință despre Social Media, despre mediul online, organizată de Evensys în parteneriat cu Vodafone. Anul acesta aniversează 10 ani de când se desfășoară – nu e prima dată când aud despre ea, cred că am mai citit și pe la Teo povești din alți ani. Poate la partea de ”Networking” nu sunt cea mai bună persoană pentru socializare, îmi e ciudat să mă ”bag în seamă”, dar la nivelul de ”Insights”, abia aștept! Sunt foarte curioasă de una din sesiunile paralele care vorbește despre Instagram, fiind o platformă pe care am început de curând să o folosesc, și care îmi place mult, vreau să aflu și cum o pot optimiza.

O ultimă parte a acestui eveniment o reprezintă și partea de Gală, unde se vor premia podcasturi, bloggeri, campanii sociale, proiecte de conținut și cele mai ”influențatoare” activități din online. Sper să văd Decât o Revistă undeva pe acolo, sau, de ce nu, să aflu despre lucruri noi care merită promovate, și să vă și scriu despre ele, ca să răspândesc informația ”bună”. M-am cam săturat de atâta negativism, de parcă nimic nu merge bine. Vreau să cred că există și lucruri bune, o știu, așa că sper ca premiile din cadrul Galei să scoată în evidență asta.

Nu în ultimul rând, chicotesc de bucurie că o să vină și alți bloggeri din Timișoara la Webstock, și îmi doresc să facem o gașcă faină. 🙂 Cam atât momentan, vă doresc o zi de miercuri SUPERBĂĂĂĂ!

2 comentarii

  1. Heei, congrats! Am zis că la anul neapărat o să aplic și eu, dar până atunci mă voi ”hrăni” din ce citesc pe la tine și alți bloggeri. Multă, multă distracție și să înveți lucruri faine! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *