Plai și NAFR

Vreau musai să scriu despre 2 evenimente faine ce urmează zilele acestea pentru Timișoara, și anume festivalul Plai și Noaptea Albă a Filmului Românesc.

Noaptea Albă a Filmului Românesc ( să mor de nu-mi place numele ăsta și afișul realizat, mi se par foarte inspirate!! ) este prezentă în 4 orașe din România, București, Cluj, Iași și desigur, Timișoara. Vor fi rulate, la Cinema Studio, mâine, 16 septembrie 2011, 3 filme românești. Mă uitam pe Romanian Film Promotion la lista publicată și nu înțeleg de ce apare ”Secvențe” de la 20:00, și nu ”De ce trag clopotele, Mitică”, dar în fine, o să vedem mâine. Celelalte apariții sunt ”Periferic” și ”Kapitalism” – nu le-am văzut, dar am auzit că sunt foarte bune. Sper să mă convingă. 🙂 Na, dacă vreți o întâlnire cu mine în exclusivitate, 3 la 10 mii, veniți mâine. 😛 Intrarea e liberă.

Nu pot să nu scriu despre un festival pentru care am fost voluntară 2 ani de zile, în 2010 și în 2009, Plai. Are loc ca de obicei la Muzeul Satului Bănățean, de mâine, vineri 16 septembrie, până duminică 18 septembrie. Vor fi artiști aduși din nou dintr-o grămadă de colțuri ale lumii, vine chiar și Ministrul Culturii din Peru, Susana Baca. ( se pare că am ceva cu Peru astăzi 😀 ) ONG-urile vor fi prezente cu corturi și sunt preconizate o grămadă de activități, ca și în anii precedenți. Noutățile sunt Silent Disco și locul de camping, ehe … Mai multe puteți citi și pe site-ul lor, oricum. 🙂 Aici intrarea costă și doar duminică e liber, dar vă spun eu că merită. Dacă vă interesează, am scris cum a fost pentru mine experiența Plai de anul trecut.

O să fiu și eu acolo, însă numai duminică, la cortul AIESEC, pentru promovarea proiectului GROW, de care v-am tot zis. Anul acesta nu m-am înscris ca voluntar la Plai pentru că am lucrat, după cum bine știți, și apoi am fost ocupată cu acțiunea mea de suflet prezentată mai sus. Dacă treceți pe-acolo, să mă salutați. 🙂 Zile bune vă doresc!

0 comentarii

  1. Hihihi, stiu ca esti entuziasmata, pun pariu! Sa petreci bine si sa bei o bere si pt mine.

    PS: Dar doamna aia cu fundu-n sus a disparut? Asa de tare-mi placeau argumentele dansei ca nici n-am vrut sa o contrazic ca nu cumva sa se opreasca. Pana la urma, nimic nu mai e gratis! Nici macar o comedioara bloggesque !

  2. A fost supermișto, lume de toate vârstele, nu aglomerație mare fiindcă studenții-ncă n-au venit. Bătrânei scumpei pe terase cu un coniac și câte-o bere, puși la 3 ace, tinerei dulci, vesele străzile. Am fost doar la noul cinema Florin Piersic unde am vizionat „Bună, ce faci?” apoi am țurgălit 3 berule pe o terasă din apropiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *