News

De ultimă oră: am luat, în urma contestațiilor, 9,20 la română. V-am spus că au corectat aiurea. La biologie a rămas la fel, deși undeva în mine știu că meritam mai mult. Pentru că am verificat cu baremul, Dam167, nu pentru că mie mi se pare. 🙂 Revin mai târziu cu un articol.

4 comentarii

  1. @Dam167,
   cred ca e a doua oara cand vorbesti, as putea spune „in necunostinta de cauza”.
   Si daca unii chiar sunt de 10? Ai mult prea mare incredere in profesorii astia care corecteaza la bac, dar stii care e faza? Bacul se prespune ca e materia de liceu, cu precadere de a 12-a…stii ce fel de profesori corecteaza la bac? Cred ca mai mult de jumate din ei sunt profesori DE SCOALA GENERALA. Si fie ca vrem sa recunoastem sau nu, sistemul educational e atat de prost structurat in Romania incat unele chestii pe care le inveti in generala si pe care profesorii ti le dau drept „reale”, in liceu vine profu’ de liceu si-ti spune „Nu, nu e asa, asa se preda la nivel de generala, dar de fapt e altfel.”. Exemple sunt multe…

   Cand iti corectezi cu baremul in fata si vezi ca ce ai scris tu in lucrare se gaseste si in barem, de ce n-ai fi suparat pe faptul ca ti s-a corectat aiurea?
   Exact asta a fost faza si prima oara cand mi-ai reprosat mie chestia aia. Eu spun, cel putin din postura mea, nu stiu a altora, dar totusi, am intrat la al 3-lea liceu ca medie din Bucuresti pe care l-am absolvit cu media 9,00 (asta a fost media mea pe 9-12) si te asigur ca la materii de genul istorie, se invata pe rupte in liceul ala daca ai si noroc de profesor (si eu am avut). Deci nu este ca si cum am fi unii d-aia de la mecanica fina si am avea impresia ca noi am facut perfect dar nu ne-au dat aia. Tocmai, nu avem impresia, stim asta, pentru ca ne-am verificat. Cel putin eu la istorie am refacut toata lucrarea acasa in incercarea de a vedea unde am gresit. Si asta e faza, n-am gasit unde.
   Mie imi pare rau ca nu se mai poate face o a doua contestatie la lucrare unde ti se corecteaza cu lucrarea in fata.

 1. Si chiar d-ar avea dreptate Dam167, este bine ca tot timpul sa vrem mai mult de la noi si sa tintim undeva mai sus. Nu facem asta din grandomanie ci pentru ca stim ca putem mai mult…

  @miscellaneous

  Eu v-am mai spus, peste 2 ani nu va mai intreaba nimeni cu cat ati luat BAC-ul. Notele uneori sunt mincinoase…
  Mult succes in continuare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *