Muzică și World Wide Weekend

Totodată, pentru că n-am mai scris de oportunități, să vă semnalez vouă, timișorenilor care mă citiți, ( mă întreb, zău, câți sunteți ) evenimente ce se vor întâmpla week-end-ul acesta.

Vineri, de la 19:00, Jeunesse Moving Orchestra, la Filarmonică. Citez:
”Orchestra care vă va încânta pe scena Filarmonicii din Arad si Timisoara este formată din tineri muzicieni din Europa Centrală, foarte talentati, dinamici si motivati.
Formatia este compusă din instrumente cu coarde si arcus si va fi dirijată de marele sef de orchestră franco-rus, maestrul Misha Katz, care lucrează de 10 ani în Europa Centrală si care cunoaste si apreciază în mod particular potentialul artistic al acestor tări.
Concertele fac parte din proiectul ORCHESTRA TINERILOR MUZICIENI DIN EUROPA CENTRALĂ, demarat în urmă cu trei ani.
Un eveniment organizat de Jeunesses Musicales Macedonia, Jeunesses Musicales Serbia si Enfants Planete Esperanza.

Dirijor : Micha Katz
Din program: Mozart, Bach, Tchaikovsky”

Sâmbătă, la ora 14:00, la Casa Tineretului, va avea loc evenimentul de închidere GROW ( vară ), acel GROW de care vă ziceam că e organizat de AIESEC România împreună cu Școala de Valori, acel GROW pentru care sunt coordonator al ediției de toamnă. Este o acțiune mai specială, căci poartă denumirea de World Wide Weekend și se desfășoară aproape simultan în toate orașele GROW din România. Nu va fi doar o ceremonie de închidere, ci o zi de cultură în care și VOI puteți participa, pentru că veți avea ocazia să vorbiți cu cei 6 trainer-i ai elevilor, dacă mă citiți, i-ați mai văzut, dacă nu, mai pun odată poza mea cu ei de la Predeal. Ei vin din Hong Kong, Malaezia-SUA, Slovacia, Danemarca, Portugalia și Polonia și sunt gata să împartă cu cei doritori orice curiozități legate de mâncarea, limba, obiceiurile, istoria și viața de zi cu zi a țărilor din care provin. Sper că o să fie și mâncare tradițională pe-acolo. 😀 Dacă sunteți curioși și vă interesează, ne vedem, că eu voi fi prezentă. Numai să mă trageți de mânecă, în caz că eu nu vă cunosc. Ar fi chiar curios să vină cineva și să-mi spună: ”Tu ești Anca? ( la fel ca-n Scrisoarea a III-a :)), dar una modernă ) Am venit pentru că m-ai chemat, te citesc de ceva vreme.” Aș fi chiar încântată. Dar fabulez … 😛 

 

 

Sâmbătă și duminică, în piața Unirii – Festivalul ”Blues pentru Timișoara, festival de muzică blues, bineînțeles.
Sâmbătă de la 20:00 – Blues Project, Crossroad și Blue Family
Duminică de la 23:30 – Bega Blues Band, Mircea Bunea Trio și Joint Venture Quartet

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *