Lady Marmeladă

Poate că după acest articol, mulți dintre voi o să mă scuipați, o să mă urâți, n-o să mai veniți pe-aici .. în fine, asta e, nu dă inima ghes să-mi frânez degețelele, de ce ? La fel ca toate, și acesta e un lucru normal, firesc și …. eh, până la urmă, de ce nu ?

Dacă aș putea, într-o zi, când se va legaliza prostituția în această țară minunată, aș înființa o casă de ”binefacere”. Un ”sex doctor” house. De asemenea lucruri probabil nu vom scăpa niciodată, așa că decât să se petreacă totul într-un mod neigienic, mizerabil, cu riscul de a lua cine știe ce boli, mi-ar face mare plăcere să construiesc o casă taman pe acest model: o casă pentru cei care vor să vină să se ”elibereze” de stres ori să încerce lucruri noi, pentru timizi, pentru cei mai experimentați, în fine, ”a sex machine” sau un rai al sexului. Știu că sună, poate, oribil, dar indiferent ce-mi veți spune, dacă aș avea această posibilitate, nu m-aș gândi de 2 ori.

Nu voi angaja pe nimeni cu forța, evident, nici bărbații, nici femeile ( vor avea șanse egale în fața mea ) nu vor fi obligați să presteze, și ar lucra într-un mediu curat, chiar primitor, că mă gândesc să fac niște separeuri frumoase, ori cu jacuzzi, piscine, sau camere cu lumini semi-obscure, iar în prealabil, ca preludiu, ar putea exista un masaj erotic, exotic, senzual, ori dansuri la bară etc. Ar exista, bineînțeles, și ceva ( nu știu încă ce ) în care clienții ar putea să depună sugestii ori reclamații, că doar nu pot eu să ghicesc gusturile tuturor. Iar dacă n-o să le placă mediul acela ambiental, pentru un preț mai mare, pot lua fetele sau bărbații altundeva, cu condiția, normal, să le înapoieze.

Deci ăăă … care-i neregula ? Dacă omu’ se simte singur și vrea consolare, vine la mine. La adăpostul meu, de fapt, că nu joc eu pe mama sexuală a răniților. Și îi dau o fată faină, chiar două, dacă dorește, ( e valabil și pentru femei ) să-i satisfacă simțurile și nevoile. Decât să ia una de pe centură, nu mai bine vine într-un loc bine aranjat ? Așa stau lucrurile, să recunoaștem. Va trebui doar să aibă ceva bănuți, că nu oferim servicii chiar așa, pe pâine și brânză. Oricum, probabil că vor exista reduceri și zile speciale pentru clienți mai puțin dotați financiar, dar dornici de experiențe fizice.

Sincer, nu le judec pe femeile ori bărbații care aleg această cale. Este exact treaba lor. Dacă există nimfomani, o să am grijă să le creez un mediu confortabil, fiind în același timp mulțumiți și de plată. Personal, nu aș opta nici în ruptul capului spre o asemenea ”deschidere”, oricât de greu mi-ar fi, însă nu toți gândesc ori simt ca mine, așadar cu siguranță aș conduce o casă profilată pe această plăcere.

Acum puteți arunca pietrele. Înspre mine, bineînțeles.

0 comentarii

 1. Eu nu m-as „baga” într-un asemenea proiect (n-am înca destula experianta 🙂 ), dar daca as putea sa legalizez prostitutia, cu siguranta as face-o.Nu de alta,dar ar fi si ele impozitate si nu si-ar mai îmbolnavi nici clientii,nu ar mai fugi de politie, etc.

  Nu pietre, un premiu meriti pentru ca ai scris despre subiectul asta 🙂

 2. Ar rezolva niste frustratri… ar mai oferi niste joburi, ar mai aduce un ban la buget.
  Dar mai important ca astea ar mai reduce traficul de carne vie si numarul de boli contactate, n-ar mai pleca ca disperatele prin Italia si pe nush unde, n-ar mai fi la mana unui proxenet… ar avea o asigurare medicala, conditii igienice, o oarecare securitate, de ce nu o pensie la 50 de ani.

 3. Bravo, bravo, bravo !!! Esti open-mind ! Nu ma asteptam, sincer, la o abordare de asa natura din partea unei fete, no offense, pls ! Mi-a placut mult, mai ales ca m-a si surprins !

 4. Asemeni cugetări, din partea la o don’şoară, mă tulburesc la spiritu’ puritan pe care-l posed! Şi-mi dă vertij la cap!!!
  Cum poţi a gîndi că ca să dai liber la preacurvie ?!?!?! Mă ofusc şi mă oripilesc!!!
  Ştiai că, de cîţia ani buni, asemenea locaţii de „binefacere” există fix în buricul burgului tău, la hotelul Central? Cei interesaţi puteau apela la „room-service” direct la recepţie.
  Nu mă întreba că de unde ştiu… .
  Banzai!

  1. Fă-te că n-ai citit, no. 😛 Doar pentru că sunt pro … nu înseamnă că mă și definește, să știi. 🙂
   Nu știam că acolo există așa ceva … ce chestie. 🙂 Oricum, ideea mea se construiește pe ceva legal și ”pe față”, cum s-ar zice, și cu dotări din plin, că într-un hotel nu chiar găsești ce-am început să înșirui eu acolo. Sau poate-au făcut ei special asta ? :))

 5. :)) Te-ai gandit la toate.
  Subscriu la ce a zis Altu. Daca legalizarea acestei.. meserii ar anula in parte problemele legate de traficul de carne vie, precum si contactarea unor boli neplacute, sunt pentru. Dar, recunosc, nu sunt asa open-minded ca tine, nu as vrea sa am nicio legatura cu treaba asta.

 6. E cu doo taisuri. Eu m-am mai gandi putin inainte sa demarez planul :)) Pen’ ca cei care vor infiinta astfel de locuri nu vor fi 100% bine intentionati si grijulii cu „fetitele” sau „baietasii”. La fel de bine pestii de azi pot deveni afaceristii de maine cu profilul in postul asta specificat :)) Apoi…demonstrati voi ca fetele sunt luate cu forta… 😐
  Ideea e buna si legalizarea prostitutiei aduce lucruri bune dar si destule naspa…

  1. Hmmm … nu mi se pare că asta e un dezavantaj sau un lucru ”nașpa”, și știi de ce ? Multe, muuuuulte fete ar da orice ca să câștige bani din asta, să ”lucreze” într-un loc drăguț, nu pe sub mese sau volane, și atunci ce rost are să mai aduni forțat alte tinere ? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *