Greu

Na, dragilor, cred că “This is it”, nu o să mă mai ocup de blog o perioadă, că acum scăpată fiind de banchet, trebuie să mă pun mai serios pe învăţat. O să menţin povestirea de marţi şi poate destinaţia din week`end, deocamdată. Şi nici să nu vă supăraţi pe mine că prezenţa mea nu prea se face simţită pe la voi, dar sunteţi destui la care m`am abonat, şi nu reuşesc să vă citesc pe toţi, darămite să mai şi postez comentarii. Da` v`am rămas fidelă, să ştiţi.

Şi acuma să vă spun pe scurt ce`am făcut ultimele zile. Vineri am fost la banchet. Ăăă… da. Naşpa. Sincer, nu mi`a plăcut. Mi s`a părut că a fost un kitsch, nu prea m`a încântat. A început atmosfera ok şi dup`aia … labagiul ăla de DJ închipuit se credea într`un club, şi nu într`un local select. Nu i`a fost de ajuns să dea muzică house aproape non-stop, trebuia să o mai şi repete de o sută de mii de ori. ( îmi dau ochii peste cap acum ) Io consider că dacă muzică nu e, nimic nu e. Atmosfera se face 50% cu muzică. Deci vă daţi seama cum a picat din start. Ş`apoi … multe fiţe, parada modei, chestii trestii … Io îs o fată simplă, deloc filfizoană şi am simţit că nu aparţin deloc acelui tip de “paarrtyyy”. Pârţii, poate. Ca şi când s`ar fi adunat la un loc toată “crrrrema” celor 7 clase terminale din liceul meu. Crema e în ghilimele, vedeţi. În fine, ar mai fi de zis câteceva, da` nu mai zic, că n`are rost.

Sâmbătă şi duminică am fost din nou Carte Vie. Mai ştiţi ce ziceam în articolul trecut ? Forget it ! Chiar am început să mă simt foarte bine în cele două zile şi m`am împrietenit mai mult cu oamenii de pe acolo, ba chiar am fost împrumutată de vreo 5 “cititori” cu care am avut discuţii plăcute. Păcat că timişorenii nu`s aşa receptivi ca alţii din diferite colţuri ale ţării, care adună sute de “cititori”. La noi n`au venit aşa mulţi, dar măcar au venit câţiva. Încă zâmbesc larg când mă gândesc ce oameni drăguţi am întâlnit în cale şi sper să ne mai încrucişăm drumurile şi pe viitor, că le`am spus să mă cheme dacă mai au nevoie de ajutor la evenimente. 😀

Luni, adică ieri, am fost la film, la Iron Man 2. Acelaşi simpatic Robert Downey Jr., bunoaca Scarlett Johansson ( deşi nu`mi place faţa ei ) şi deja-îmbătrânita Gwyneth Paltrow. Bătaie, humor, roboţei, tehnologie ultra mega uuuu …nimic extraordinar de spectaculos, totuşi. Mi`a plăcut, dar … intră la duzină. Îi dau un amărât de 7,24 pentru efecte şi pentru R.D.J.
Acestea fiind zise, mă întorc la atestatul meu în lucru … şi vouă vă doresc numai bine, ne revedem în curând !

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *