Doi iepuri dintr-un foc

Miraţi de noul meu look ? Păi am decis că trebuie să fac ceva special astăzi, că deh, teoretic, blogul meu împlineşte un an de la “înfiinţare”. Practic, nu am început să scriu pentru voi, dragilor, decât din 12 octombrie 2009, când ziceam aşa:
“Ok, până acum nu eram foarte decisă să scriu ŞI articole pe blogu` asta obscur, dar mă risc, totuşi, pentru că deh, “scriitura” e mama învăţăturii, şi cred că nu e tocmai bine să`mi păstrez ideile în cap, pentru că altfel … cum aş putea să mai râd de mine ? ( să ştiţi că mie îmi place să mă amuz de mine, cu mine, de cât de simpatică sunt şi delirantă uneori, ba chiar şi naivă )” Mă rog, nu sunt foarte mulțumită de tema asta, dar nu am găsit ceva care să îmi satisfacă mai mult dorințele.


Totuşi, o să “sărbătoresc” ziua blogului în 21 mai, aşa e corect. Apropo, astăzi, unul din prietenii mei băieţi, Claudiu, împlineşte 19 ani, deci profit să îi transmit încă o dată, cu drag, „La mulţi ani”, că ştiu că mă citeşte. 😀


Îmi plac statisticile, habar n-am dacă v-am mai spus, dar da, ador cifrele şi să ştiu cât şi cum. Aşadar, am acumulat, pe parcursul a aproape 8 luni astfel:
144 postări ( cu tot cu aceasta )
485 comentarii aprobate
7 633 “hits”
vreo 2 premii de la alti bloggeri 🙂 ( vă mulţumesc ! )
şi în medie cam 60-80 vizite pe zi. Trec şi de 100 uneori, iar altă dată am ajuns la maximul de 219, dar … rara avis. 😛


Modificări: mi-am făcut un update la “ C’est moi !”, după cum am şi promis, am introdus o nouă pagină, „Miscellaneous” şi am modificat puţin categoriile, erau prea haotice. De asemenea, de astăzi o să scriu cu cratimă, nu mai folosesc `. Nu mă întrebaţi de ce, pentru că nu pot oferi un răspuns concludent.
Îi doresc blogului meu să se bucure din plin de nebuniile, melancoliile şi bucuriile mele ca şi până acum, să crească mare şi frumos, şi sper că va avea, cândva, şi domeniul lui propriu, miscellaneous.ro. La mulţi ani, drăguţule !

0 comentarii

  1. La multi ani inainte. 😉 noul look trece direct la extrema cealalta, dar e mai misto. Il pot citi mai usor asa. 🙂 probleme cromatice 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.