Cărți ? Cărți !

Astăzi mă simt într`o vervă formidabilă, deşi sunt răcită cobză ( eu sunt genul ăla de persoană care răceşte primăvara ), şi o să scriu mai mult. În primul rând, am aflat de la ştrumfiţa cu eşarfă, de o ofertă la http://www.buybooks.ro/ , despre care vreau şi eu să scriu, ca să afle toţi şi toate, şi să se “înfrupte” din cărţile oferite de acest site. Atenţie, e valabil până în 18 mai !!

Ce trebuie să faceţi ca să primiţi discount la cărţile de pe site ?
1. Scrieţi un articol pe blogul vostru despre o carte care v`a plăcut sau nu şi motivaţi alegerea.
2. Folosiţi cuvântul cărţi în articol, boldaţi`l şi puneţi pe el un link către http://www.buybooks.ro/.

Gata ? Bun, atunci pregătiţi`vă să luaţi în primire beneficiile.
Dacă aveţi un blog decent, nu realizat în bătaie de joc, nou sau chiar gol, primiţi un cupon de 30 RON + transport gratuit ( dar nu la curierat ).
Dacă aveţi page rank 3, primiţi un cupon de 50 RON.
Dacă aveţi page rank 4, primiţi un cupon de 70 RON.
Dacă aveţi page rank 5, primiţi un cupon de 100 RON. ( îl puteți afla aici, dacă nu aveți buton direct din toolbar )
*Doar dacă scrieţi articolul pe blog şi aveţi şi page rank-ul de la 3 la 5, nu vă garantează ambele cupoane, îl veţi primi doar pe cel corespunzător page rank-ului. Dacă nu deţineţi page rank, veţi primi doar cupon pentru că aţi îndeplinit cerinţele 1 şi 2 de mai sus.
Odată ce aţi terminat, trimiteţi un mail la buy@buy.ro cu numele blogului, page rank-ul şi link-ul către articolul despre cărţi. Sper că aţi înţeles şi vă doresc … comenzi mari şi frumoase !

Rămân tot la capitolul cărţi, pentru că vreau neapărat să aflaţi de următoarele, nu doar pentru că bate criza, ăăă crivăţul pe la noi:
1. Biblioteca bunicii. Am citit la Tomata cu scufiţă de site-ul acesta şi nu m`am putut abţine să nu command şi eu ceva de pe`acolo. Sunt o mulţime de cărţi, iar voi dacă sunteţi iubitori de carte, nu ezitaţi să trimiteţi un mail la adresa indicată. Doamna e tare amabilă şi eu personal cred despre preţul lor că e mai mult decât convenabil, chit că nu sunt noi. Ştiţi vorba aia, don’t judge a book by its cover.
2. Un anticariat online, cu cărţi vechi sau noi, în stare OK, care îţi oferă posibilitatea să şi faci ceva bănuţi dacă vizitatorii de pe site-ul tău cumpără cărţi de acolo. Deocamdată am dat comandă la câteva cărţi din raftul bunicii, dar cu siguranţă îmi voi achiziţiona şi ceva cărţi de`aici.

Grăbiţi`vă să scrieţi articolele şi răsfoiţi site-urile de mai sus, poate găsiţi ceva ce vroiaţi de mult să luaţi, şi nu aţi avut ocazia. 🙂 Spor şi drag !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.