Actori și baschet

Ieri a fost o zi fericită, foarte frumoasă, de fapt. 🙂 Am fost la primul eveniment din viața mea organizat de Consiliul Județean al Elevilor Timiș și anume festivalul de artă dramatică ”Actori vestiți”. Vreau să vă spun că încă de când am fost elevă, nu am auzit de nicio acțiune de genul acesta din partea CJE. Așa că am rămas cu impresia că nu se face nimic, că nu au activitate. V-am povestit atunci că am fost la Chevereș cu prietenele mele, invitate din partea lor … pentru noua constituire a CJE. Se pare că a avut ceva efect ( sau nu ) prezența noastră acolo, nu contează, important e că din noiembrie copiii aceștia pregătesc acest festival, cu buget zero. Și mă bucur că le-a ieșit, că au avut curajul și alte trupe de teatru de la licee poate nu atât de ”renumite” să se afirme. Poate că nu au fost extraordinare, dar personal le-am apreciat de o sută de mii de ori atitudinea de a se prezenta, cu emoții, la un astfel de mic festival. În pauza de dinaintea decernării, am mers să vorbesc cu câțiva cunoscuți din CJE și să-i felicit pentru inițiativă. Sunt niște tineri foarte deschiși și mă bucur enorm că îi cunosc. Am plecat cu gura până la urechi din sala festivă a liceului Ion Vidu.

Apoi am fost la meci la Elba, acum BC Timișoara, au jucat băieții cu CSM București. Au câștigat, desigur, 79-66. Am zis că dacă tot am terminat cu sesiunea ( apropo, am luat 10 la Etică ) să mă relaxez și eu cu lucrurile care-mi plac, că de anul trecut, de prin toamnă, n-am mai fost la meciuri. La un moment dat, după nici 5 minute de joc, s-a luat curentul sau ceva … că s-a făcut brusc beznă. După 10 minute s-a rezolvat problema, dar amuzant a fost un tip care a stat fix în fața noastră și striga la bec să se aprindă, incitând lumea să strige în același timp cu el, doar doar s-ar aprinde lumina. :)))) Eh, oricum, m-am relaxat frumos.

Spre diseară urmează și destinația de week-end … 😛 Stay tuned !

17 comentarii

 1. Frumos, frumos, chiar merita apreciate astfel de initiative:) Nu prea stiu ce organizeaza CJE din HD-ul meu 😕
  Chiar, tu la ce liceu ai fost in TM? Nu de alta, da am avut ocazia sa ma plimb pe la cateva licee pe acolo, cu ocazia concursurilor de dezbateri 🙂

 2. Felicitari pentru nota la etica. 🙂 Gata, ai terminat sesiunea, a inceput oficial sezonul de distractie? :))
  Astept curioasa, ca de obicei, destinatia propusa. Sper sa fie undeva cu mult soare si apa turcoaz. 😀

   1. Suntem in 13 /14 feb. iti datruiesc o floare de cires

    Ma bucur ca au reluat reprezentatiile trupelor de teatru, este o traditie in Timisoara ce ar trebui pastrata. De la Thespis incoace nu am mai vazut nici o trupa mai serioasa in oras.

 3. E de apreciat initiativa actorilor 🙂 Mi se pare ca in ultima perioada nu prea s-a mai pus accent pe teatru, arta dramatica in scoli. Cand eram in generala, am participat la tot felu’ de concursuri nationale/judetene cu trupa de teatru a scolii, insa prin clasa a 11-a cand am dorit iar sa ne punem la punct o piesa de teatru… am observat ca s-au diminuat simtitor numarul concursurilor/festivalurilor.. E pacat..
  Chiar e de apreciat ceea ce au facut ei 🙂
  p.s Felicitari pentru nota obtinuta la Etica!! 😀 Cum observa si inteleptul Dex, ti se potriveste :*

  1. Hmmm … țin să te contrazic puțin, blissuco, la noi e foarte ”în vogă” chestia cu teatrele, chiar și printre licee. Mereu sunt evenimente și cunosc trupe de teatru de la școli din oraș 🙂

   Mulțumesc :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *