Happy Iris day :)

La nici o zi distanţă e ziua prietenei mele cele mai bune, Iris, pentru care am o iubire mare, dacă pot să spun aşa, şi o admiraţie pe măsură. Să mai pomenesc de inteligenţa ei şi dăruirea pentru artă şi literatură ? Sau de blândeţea cu care mă tratează pe mine, o mică neştiutoare lipsită de ajutor ? Sau de temperamentul înţepător cu care tratează anumite cazuri ? Am zis de umorul ei inconfundabil, că râd de fac pe mine ? Am avut şi încă mai am de învăţat multe de la ea, la fel ca în situaţia cu Snakes. Pe Iris o simt ca şi pe un suflet pereche al meu, dar un suflet-prieten pereche, nu iubit, evident. Noi două am avut scânteia aceea de la început, chiar dacă nu ne`am întâlnit până acum niciodată. “Iar ?” veţi zice. Da, din nou. E ciudat, ştiu, dar nu voi da nici aici vreo explicaţie. Cândva, tot o să iau eu avionul spre Atena şi atuuuuunciiiiiii o să vedeţi voi ! :))

În fine, La mulţi ani pentru draga mea prietenă, numai bine şi Doamne dă`i să îşi construiască în continuare o viaţă frumoasă ca ea.

Şi … nu puteam să nu dedic şi o melodie de la Goo Goo Dolls pentru ea. Apropo, ştiaţi că Iris în limba greacă înseamnă curcubeu ? 🙂

0 comentarii

  1. Multumesc mult, ma faci sa ma simt uimita, flatata, dar frumos. Si sa stii ca nu esti nicidecum „mica” si nestiutoare iar eu am invatat multe lucruri de la tine. Cel mai mult stiu ca pot discuta cu tine fara a ma pune la zid sau a ma adula. Ma lasi sa fiu eu insami si cred ca asta e supremul gest ce il poate face un prieten catre un altul. Nici cand ma indragostesc ca moaca…nu simt ca ma arati cu degetul sau razi de traznaile mele. Nu razi de extraterestrii mei, de ideile maritale originale care ma bantuie, de obsesia pentru cate-o gaura neagra sau de modul caragialesc in care-ti relatez cate-o cearta la facultate sau o bataie la vreo demonstratie. Sa zicem ca a fost candva o carte pe un raft pe la orele 11 pm, un privat si un pod care a unit doua capre…

  2. Stiu bine sentimentul asta. Si prietena mea cea mai buna[ ma rog,una din ele..sa nu fiu rea] sta departe de mine..si ne vedem rar. Dar niciodata nu mi`e dor de ea pentru ca o simt foarte aproape de mine.
    La multi ani prietenei tale! [Desi m`am trezit cam tarziu;))]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *