Vine Crăciunu`

Mă prefac
Că desfac …
O portocală! Nu simţiţi mirosul de Crăciun ?
Întotdeauna am avut senzaţia că portocalele aduc Crăciunul, întrucât eu nu mănânc portocale decât iarna. A şi nins, şi e un frig brrrrr – deci Crăciunul ne anunţă că viiiineeeee! 😀
De Crăciun întotdeauna cumpăr un brad adevărat. Nu îmi plac cei falşi şi nici să rămân fără. Indiferent ce`o fi, viscol afară, ger în buzunar, îmi strâng cureaua pe mine şi mă duc să iau un brad. Nu vă e aşa plăcut un miros proaspăt de brad ? Mie da, şi chiar de`oi avea 80 de ani, tot o să mă emoţionez când o să am bradu` în faţa mea.
Apoi mai e mirosul delicios de prăjiturele, cornuleţe cu nucă ( yummy ) şi mai ştiu eu ce cozonaci pe`acolo. Şi căldura specifică timpului parcă le îmbină pe toate şi creează atmosfera aia dulce şi duioasă, da, duioasă, de Crăciun.
Personal, nu prea ascult colinde … foarte rar, în orice caz. Da` o muzică bună potrivită Crăciunului nu strică niciodată ca şi coloană sonoră.
Pe lângă asta, am aşa o vagă impresie că el, Crăciunul, a ajuns să fie comercializat prea mult. Adică hey … chiar e un moment bun al anului pe care să îl petreci cu cei dragi .. cu cei iubiţi .. şi să leneveşti după ce ai “trudit” sau nu la bucătărie / curăţenie. Crăciunul emană aşa o blândeţe că îmi e cea mai dragă sărbătoare din lume! Nu vi se pare ?
Şi pentru că tot am vorbit de Crăciun, vă invit mâine în Scârţ la filmu` pe care vi`l aduce Clttm şi LSBT, A Christmas Story. La un ceai cald, la o înghesuire drăguţă … of, melancolia asta 🙂 . Doar pentru că sunt fată, sau ce ?

0 comentarii

  1. Craciunul e vremea povestilor si putem fi sentimentali cat incape! Sa fim copii ! E o perioada suspendata in care ne simtim mai liberi sa facem ce vrem si nu stiu de ce dar e mai usor sa te detasezi de „obligatzii”. Visul unei noptzi de iarna….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *