Taina misterului

Mă gândisem să dezvălui numele blogului meu, pentru că da, are o semnificaţie pentru cei care în minunata lor viaţă s`au întrebat de unde vine, dar o să mai păstrez puţin suspansul, că azi vreau să fiu misterioasă. De fapt, toată viaţa mea am vrut să fiu misterioasă, şi ah, la naiba!, nu mi`a ieşit. De ce ? Zic imediat. Probabil că, dacă aş reuşi într`o zi să fac asta, m`aş izola prea tare de lume, şi eu fără oameni nu pot trăi. Nu mă înţelegeţi greşit, nu fără toţi oamenii, ci fără o companie în general. ( prefer companiile BUNE, că de cele proaste mă feresc, sau cel puţin încerc )
Revenind … să explic de ce am vrut eu ( încă mai vreau, aşa puţin ) să fiu o enigmă pentru alţii. ( bine, sunt convinsă că pentru unii sunt, în mod indubitabil, aşa un „specimen” ) Cred că uneori e bine să nu se afle prea multe despre tine, ca să nu poată fi divulgat, batjocorit, extins până la minciună, ş.a.m.d. Pe de altă parte, recunosc, sunt obsedată de siguranţă. O să ajung să am paranoia într`o zi, ca John Nash în A beautiful mind, dar chiar nu ai de unde să ştii niciodată cine te poate turna, cum te poate şantaja cu o anumită informaţie, câte scenarii ţi se pot inventa. Mi`e groază de minciună şi manipulare, şi de aceea încerc să asimilez eu informaţia, nu să o divulg, să ascult mai mult decât să povestesc, să ştiu mai multe despre toţi decât ei despre mine, fără să le folosesc într`un scop aiurea, că deh, NU sunt genul acesta. Sunt rea, sucită, sau „puşcată” cum m`a făcut azi un coleg, dar meschină nu. ( dar un as în mânecă nu se ştie niciodată când îţi trebuie ) Da, ştiu, mă plâng de ceea ce detest, şi chiar eu fac acelaşi lucru. APROAPE, nu tot.
Pe de altă parte, e fain ( cum zice bănăţeanu` ) să ai o aură de necunoscut plutind în jurul tău. Nu doar că atrage musculiţele, dar te şi amuză. Cel puţin eu aşa cred. În orice caz, e urât şi îi dispreţuiesc pe cei care vorbesc despre alţii ca şi când i`ar cunoaşte. Domne`, sunt de acord, poţi să ai o impresie, dar nu să începi să zici lucruri, declarându`te atotştiutor în legătură cu o anumită persoană. Poţi de asemenea să faci supoziţii, dar nu să şi tragi concluzii. E un lucru idiot şi denotă imaturitate, după părerea mea pe care eu singură o apreciez şi mi`o laud. Da, da, mi`au murit lăudătorii şi aveam nevoie de mine ca să mai îmi crească moralu` oleacă. ( NOT )
Deci, deşi mă confesez aici, mărturisindu`vă cât de misterioasă vreau să par, reuşesc tocmai contrariul, pentru că vă informez despre ceva ce cred sau despre o teamă personală ! De aceea vreau, drăguţilor, să fiu tainică, să nu se ştie prea multe despre viaţa mea – mai degrabă despre realizările mele – pentru ca oamenii răi să nu poată folosi aceste date. Credeţi că`mi iese ? Nu întotdeauna :-S . Mă străduiesc, serios că mă străduiesc, dar uneori îmi vine şi mie să mai povestesc câte ceva … să îmi exprim părerea … să îmi ofer sufletul ca o naivă, păi ce mama mă`sii, sunt om sau ce ?!


383963372_e664861b63

0 comentarii

  1. de ce oamenii rai sa foloseasca acele date? si mai ales de ce ar fi cineva care sa iti faca rau?

    ps: este o melodie pt aia mici: „nu-mi e frica de bau-bau” 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *